Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου
Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο , κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της , που υλοποιείται, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου και Αρχαιολογικών Χώρων και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την .

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, στο Μουσείο της Πόλης του ( Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών) όπου πραγματοποιείται και η θεματική έκθεση «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα».

Την ξενάγηση θα κάνει η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», Μελίνα Κωστίδη

Θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση ενός (1) ευρώ, για όσους δεν είναι ανήλικοι, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» ή έχουν τη δυνατότητα της ν εισόδου σε , λόγω ειδικότητας ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, ές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (εάν είναι εφικτό μέχρι το Σάββατο πρωί 1 Φεβρουαρίου 2020) στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 και στο email: lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εισόδου του «Μουσείου της Πόλης του Βόλου» ώστε στις 11.00 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση