Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου
Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Μαγνησίας, που υλοποιείται, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την και Κηδεμόνων Δ. .

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, στο (οδός Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών) όπου πραγματοποιείται και η θεματική «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα».

Την ξενάγηση θα κάνει η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου ς και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», Μελίνα Κωστίδη

Θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση ενός (1) ευρώ, για όσους δεν είναι ανήλικοι, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» ή έχουν τη δυνατότητα της ν εισόδου σε , λόγω ς ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (εάν είναι εφικτό μέχρι το Σάββατο πρωί 1 Φεβρουαρίου 2020) στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 και στο email: lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εισόδου του «Μουσείου της Πόλης του Βόλου» ώστε στις 11.00 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση.

"Αλιεύοντας" την είδηση