Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου
Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Eπίσκεψη στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου

Συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος ξεναγήσεων στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Μαγνησίας, που υλοποιείται, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, στο της Πόλης του Βόλου (οδός Φερών 17, στη συνοικία των Παλαιών) όπου πραγματοποιείται και η θεματική έκθεση «Θηλέων Βόλου 1921 – 1981, ενθυμήματα».

Την ξενάγηση θα κάνει η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», Μελίνα Κωστίδη

Θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση ενός (1) , για όσους δεν είναι , , άνεργοι, συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» ή έχουν τη δυνατότητα της δωρεάν εισόδου σε Μουσεία, λόγω ειδικότητας ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, , αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (εάν είναι εφικτό μέχρι το Σάββατο πρωί 1 Φεβρουαρίου 2020) στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 και στο email: lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εισόδου του «Μουσείου της Πόλης του Βόλου» ώστε στις 11.00 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση