Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Επίσκεψη και επιλογή στους αρχαιολογικούς χώρους
Επίσκεψη και επιλογή στους αρχαιολογικούς χώρους

Επίσκεψη και επιλογή στους αρχαιολογικούς χώρους

Έκαναν σήμερα εκπρόσωποι του του Lincoln Center

Επίσκεψη και στους αρχαιολογικούς χώρους που θα δώσουν κονσέρτα μουσικής δωματίου σε ένα χρόνο, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι του του Lincoln Center της Αμερικής και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους χώρους που επελέγησαν είναι το Αρχαίο Θέατρο Δημητριάδας και το Αθανασάκειο Μουσείο .

Η συνεργασία με τους Φίλους του Μουσείου ξεκίνησε από πέρυσι, προτάθηκαν και οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ήρθαν να ελέγξουν, για να οριστικοποιηθούν τα κονσέρτα που θα δοθούν στην περιοχή.

Η Μαρία-Χριστίνα Μπακλαβά, σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Επιμελητηρίου ς, που συνόδευε τους εκπροσώπους του Lincoln Center, είπε ότι είναι ενθουσιασμένοι με τη και τους αρχαιολογικούς χώρους που επισκέφθηκαν και πρόσθεσε ότι απώτερος σκοπός είναι του χρόνου- τέτοια εποχή- να δοθούν σειρά κονσέρτων μουσικής δωματίου, ενώ παράλληλα θα γίνουν master classes.

«Το αποτέλεσμα θα είναι διττό, τόσο για την της Μαγνησίας, όσο και για το παραγόμενο πολιτιστικό προϊόν. Ο ντόπιος κόσμος και κυρίως η νεολαία, θα έρθουν σε επαφή με πολύ μεγάλους μουσικούς», ανέφερε η σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Επιμελητηρίου.

Οι εκπρόσωποι του Lincoln Center πρόκειται να επισκεφθούν το Μουσικό Σχολείο και το Ωδείο , ενώ αναφορικά με την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους δήλωσαν ενθουσιασμένοι, κυρίως γιατί ήρθαν να γνωρίσουν την ανεξερεύνητη .

Το κλιμάκιο του Οργανισμού αποτελούν η υπεύθυνη προγράμματος της μουσικής δωματίου, ο παραγωγός και ο τεχνικός υπεύθυνος του Αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου live from Lincoln center, που θα προβάλει μέσω του δικτύου PBS (Public Broadcasting Service) τα κονσέρτα που θα δοθούν στη Μαγνησία.

Να σημειωθεί ότι το Lincoln Center είναι ένα σύμπλεγμα των τεχνών της Αμερικής, με τη Φιλαρμονική ορχήστρα, το Αμερικάνικο μπαλέτο και την όπερα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση