Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Μουσείο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης
Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Μουσείο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης

Επίσκεψη δημοσιογράφων σε Μουσείο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Μορφωτικού Ιδρύματος της

Τα δύο πολιτιστικά σύμβολα της Ελλάδας, που αποτελούν συνάμα παγκόσμια σύμβολα ιστορίας και πολιτισμού, το Μουσείο και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, επισκέφθηκαν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας,  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Μορφωτικού Ιδρύματος.

Η επιμορφωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με την παρουσία δημοσιογράφων- μελών της Ένωσης, μαζί με μέλη των οικογενειών τους.

Οι δύο έμπειρες ξεναγοί, οι κ.κ. Μυρτώ και Βαλένα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μεταφέροντας με εξαιρετικό τρόπο γνώσεις και πληροφορίες που σίγουρα θα αποδειχθούν χρήσιμες και χρηστικές στους δημοσιογράφους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία αλλά και η συμμετοχή των μικρών παιδιών συναδέλφων που συμμετείχαν στην επίσκεψη – ξενάγηση, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τις ξεναγούς.

 

Η του Μορφωτικού Ιδρύματος της ευχαριστεί τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και την στήριξή τους και έχει αποφασίσει με την αρωγή του Επικουρικού Ταμείου να πραγματοποιήσει κι άλλες επιμορφωτικές στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό για την άνοιξη σχεδιάζεται επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Την ΑΕΛ υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/bSKXfLuSUf -

  • Κυπελλούχος Ελλάδος και πανελληνιονίκης η Μένια Τσιόβολου #ΜένιαΤσιόβολου - https://t.co/rWTEDa01mN -

  • Κακοκαιρία Ελπίς: Επιχειρούν παντού όπου χρειάζεται τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/Ma2fwFez7q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση