Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Εκπαιδευτικές δράσεις στο Μουσείο της Πόλης
Εκπαιδευτικές δράσεις  στο Μουσείο της Πόλης

Εκπαιδευτικές δράσεις στο Μουσείο της Πόλης

Εκπαιδευτικές δράσεις θα υλοποιηθούν στο Μουσείο της ς του Βόλου από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.
.Σ. του ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το αίτημα για συνεργασία του Θεάτρου της Εμπειρίας για την υλοποίηση μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος µε τίτλο «Παίζουμε και μαθαίνουµε στο Μουσείο».
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο της ς του Βόλου κάθε Σάββατο από 30 Σεπτεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου (συνολικά 13 Σάββατα) και 11:00-13:00.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, µε όριο συμμετοχής έως 24 παιδιά.
Πραγματοποιείται σε συνεργασία µε το Θέατρο της Εμπειρίας κι εμψυχώτρια την παιδαγωγό Παναγιώτα Έλληνα.
Αποτελείται από ετερόκλητες μεταξύ τους ενότητες, ώστε τα παιδιά να παρακολουθούν κάτι διαφορετικό κάθε Σάββατο και οι δραστηριότητές του βασίζονται στο θεατρικό παιχνίδι, την κινητική αγωγή, την παντομίμα, τα και το βιωματικό παιχνίδι.
Το κόστος συμμετοχής είναι 4 ανά παιδί και 6 για τα αδέρφια, µε προσφορά για όλα τα Σάββατα κάθε μήνα 15 και 22 ευρώ αντίστοιχα.
Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε να εγκρίνει την παραση του 20% από τα έσοδα ως αντίτιμο για την παραχώρηση του χώρου (άρθρα 7 και 9 του κανονισμού λειτουργίας του Δικτύου Μουσείων, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 750/2012), το οποίο θα πιστωθεί στην ΚΑ 432.301 του προϋπολογισμού της ∆/νσης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση