Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εκπαιδευτικές δράσεις στο Μουσείο της Πόλης
Εκπαιδευτικές δράσεις  στο Μουσείο της Πόλης

Εκπαιδευτικές δράσεις στο Μουσείο της Πόλης

Εκπαιδευτικές δράσεις θα υλοποιηθούν στο Μουσείο της Πόλης του από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.
.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου , ενέκρινε στη χθεσινή του το αίτημα για συνεργασία του Θεάτρου της Εμπειρίας για την υλοποίηση μουσειοπαιδαγωγικού προγράμματος µε τίτλο «Παίζουμε και μαθαίνουµε στο Μουσείο».
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου κάθε Σάββατο από 30 Σεπτεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου (συνολικά 13 Σάββατα) και 11:00-13:00.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-10 ετών, µε όριο συμμετοχής έως 24 παιδιά.
Πραγματοποιείται σε συνεργασία µε το της Εμπειρίας κι εμψυχώτρια την παιδαγωγό Παναγιώτα Έλληνα.
Αποτελείται από ετερόκλητες μεταξύ τους ενότητες, ώστε τα παιδιά να παρακολουθούν κάτι διαφορετικό κάθε Σάββατο και οι δραστηριότητές του βασίζονται στο θεατρικό παιχνίδι, την κινητική αγωγή, την παντομίμα, τα εικαστικά και το βιωματικό παιχνίδι.
Το κόστος συμμετοχής είναι 4 ευρώ ανά παιδί και 6 ευρώ για τα αδέρφια, µε προσφορά για όλα τα Σάββατα κάθε μήνα 15 και 22 ευρώ αντίστοιχα.
Επίσης .Σ. αποφάσισε να εγκρίνει την παρακράτηση του 20% από τα ως αντίτιμο για την παραχώρηση του χώρου (άρθρα 7 και 9 του κανονισμού λειτουργίας του Δικτύου Μουσείων, Δημοτικού Συμβουλίου 750/2012), ποσό το οποίο θα πιστωθεί στην ΚΑ 432.301 του προϋπολογισμού της ∆/νσης.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

"Αλιεύοντας" την είδηση