Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τους ‘’Φίλους Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου”
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τους ‘’Φίλους  Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου”

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για τους ‘’Φίλους Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου”

Μονοήμερη πολιτιστική και ψυχαγωγική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει
 το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, το Σωματείο ‘'Φίλοι  Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου και Αρχαιολογικών Χώρων  και Βορείων Σποράδων΄΄ .
 Θα επισκεφθούν: Το   Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Βυζαντινού πολιτισμού, τη Ροτόντα, τον Λευκό Πύργο.
Σε όλες τις επισκέψεις στα Μουσεία  και στα μνημεία  θα υπάρχει ενημέρωση, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και από ξεναγό, μέλος του σωματείου.
Θα υπάρχει η δυνατότητα, για όσους επιθυμούν, να επισκεφθούν την αγορά της Θεσσαλονίκης και να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς και για στην γνωστή περιοχή Λαδάδικα, όπου θα έχουν ελεύθερο χρόνο για το γεύμα  ( ατομικά έξοδα).
Μετά και από ένα καφέ στα όμορφα  μαγαζιά της Πλατείας Αριστοτέλους και της παραλίας, αργά το απόγευμα θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το Βόλο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6932225382 και 6984046263
Η τιμή για την εκδρομή είναι 19 ευρώ και η πληρωμή θα γίνεται στο ταξιδιωτικό γραφείο: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ TRAVEL.K.KAΡΤΑΛΗ 95.  Τηλέφωνο 2421038838
Αναχώρηση μπροστά από το Δημαρχείο του στις 7 π.μ. και επιστροφή από Θεσσαλονίκη για Βόλο στις 7 μ. μ.
Κοπή πίττας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ‘'Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών χώρων και Βορείων Σποράδων'' θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 7. μ.μ. στο ξενοδοχείο PARK.

Μέλη και φίλοι, παράλληλα με το σύντομο ταξίδι στις ετήσιες δράσεις πολιτισμού του σωματείου, θα απολαύσουν δύο  μουσικούς, οι οποίες εθελοντικά θα πλαισιώσουν την ζεστή  .

Θα ακούσουν την υψίφωνο  Κατερίνα Αποστολοπούλου σε γνωστά σε όλους   και θα την συνοδεύει στο πιάνο η πιανίστα Νεκταρία Παπαδημηρίου.

Η παρουσία των μελών και φίλων στην καθιερωμένη για την κοπή της πίτας του σωματείου ‘'Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου'' θα  δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουν όλοι μαζί να προσπαθούν για τον πολιτισμό αυτού του τόπου.

Συμβολική τιμή κάρτας 6 ευρώ. Τηλέφωνα ς 6932225382 και 6984046263.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση