Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Μεγάλη επετεική γιορτή γι την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26/3, στις 6.00 μ.μ., στο Πν. Κέντρο της Ι. Μ. Δημητριάδος, το 2ο Βόλου και θα την αφιερώσει στον Σ.Σ.Κ. «Ο ».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση λευκώματος που περιλαμβάνει έργα κρατουμένων του παραρτήματος του 6ου υμνασίου (ΕΚΚΝ Βόλου), την έκδοση του οποίου ανέλαβε ο «Ε».

Θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση –ντοκουμέντο, με τον τίτλο «Ξύπνα ραγιά», που απαρτίζεται από σατιρικά, αλλά και δραματικά για σημαντικές στιγμές της Ελληνικής ιστορίας. Είναι μία διασκευή του θρυλικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», προσαρμοσμένη στη σχολική πραγματικότητα, και αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση, σε μορφή και περιεχόμενο, των μεγάλων γεγονότων του '21.

Η παράσταση ενοποιεί θέατρο, απαγγελία, μουσική και χορό σε ένα ενιαίο σύνολο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση εθνικών χορών. Τα και δρώμενα είναι καρπός πολύμηνης προσπάθειας και συνεργασίας των και Εκπαιδευτικών του 2ου Λυκείου Βόλου.

Ο «Ε» καλεί τους εθελοντές, τους φίλους και την τοπική κοινωνία να απολαύσουν μαζί το μεγάλο αυτό αφιέρωμα στην ιστορική μνήμη, που θα πραγματοποιηθεί.

Είσοδος: Λίγα τρόφιμα για τους σκοπούς του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση