Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Μεγάλη επετειακή για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26/3, στις 6.00 μ.μ., στο της Ι. Μ. Δημητριάδος, το 2ο Λύκειο Βόλου και θα την αφιερώσει στον Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση λευκώματος που περιλαμβάνει έργα κρατουμένων μαθητών του παραρτήματος του 6ου Γυμνασίου (ΕΚΚΝ Βόλου), την έκδοση του οποίου ανέλαβε ο «Ε».

Θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση –ντοκουμέντο, με τον τίτλο «Ξύπνα ραγιά», που απαρτίζεται από σατιρικά, αλλά και δραματικά για σημαντικές στιγμές της Ελληνικής ιστορίας. Είναι μία διασκευή του θρυλικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», προσαρμοσμένη στη πραγματικότητα, και αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση, σε μορφή και περιεχόμενο, των μεγάλων γεγονότων του ’21.

Η παράσταση ενοποιεί θέατρο, απαγγελία, μουσική και χορό σε ένα ενιαίο σύνολο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση εθνικών χορών. Τα θεατρικά και χορευτικά δρώμενα είναι καρπός πολύμηνης προσπάθειας και συνεργασίας των και Εκπαιδευτικών του 2ου Λυκείου Βόλου.

Ο «Ε» καλεί τους εθελοντές, τους φίλους και την τοπική κοινωνία να απολαύσουν μαζί το μεγάλο αυτό αφιέρωμα στην ιστορική μνήμη, που θα πραγματοποιηθεί.

Είσοδος: Λίγα για τους σκοπούς του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση