Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο από τον «Εσταυρωμένο»

Μεγάλη επετειακή γιορτή για την θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 26/3, στις 6.00 μ.μ., στο της Ι. Μ. Δημητριάδος, το 2ο και θα την αφιερώσει στον Σ.Σ.Κ. «Ο Εσταυρωμένος».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση λευκώματος που περιλαμβάνει έργα κρατουμένων του παραρτήματος του 6ου Γυμνασίου (ΕΚΚΝ ), την έκδοση του οποίου ανέλαβε ο «Ε».

Θα ακολουθήσει η θεατρική –ντοκουμέντο, με τον τίτλο «Ξύπνα ραγιά», που απαρτίζεται από σατιρικά, αλλά και δραματικά επεισόδια για σημαντικές στιγμές της Ελληνικής ιστορίας. Είναι μία διασκευή του θρυλικού έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο», προσαρμοσμένη στη σχολική πραγματικότητα, και αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση, σε μορφή και περιεχόμενο, των μεγάλων γεγονότων του ’21.

Η ενοποιεί θέατρο, απαγγελία, μουσική και χορό σε ένα ενιαίο σύνολο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση εθνικών χορών. Τα θεατρικά και χορευτικά δρώμενα είναι καρπός πολύμηνης προσπάθειας και συνεργασίας των και Εκπαιδευτικών του 2ου Λυκείου Βόλου.

Ο «Ε» καλεί τους , τους φίλους και την τοπική κοινωνία να απολαύσουν μαζί το μεγάλο αυτό αφιέρωμα στην ιστορική μνήμη, που θα πραγματοποιηθεί.

Είσοδος: Λίγα για τους σκοπούς του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση