Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » «Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο
«Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο

«Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο

Μια διαφορετική εικαστική , της γνωστής Βολιώτισσας καλλιτέχνιδος ς Κολίτσας ,έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες του beach bar COSTA KALI στην Άφυσσο , παραλία Καλλιφτέρη, στο . .

Θέμα της ς τα χειροποίητα ξύλινα καράβια από επαναχρησιμοποιημένα υλικά χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη ξύλα ,σμιλευμένα από την αλμύρα της θάλασσας ,αλλά και σκουριασμένα μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκει στην και στις παραλίες του Πηλίου    η καλλιτέχνης .

Όπως λέει η ίδια «Αφορμή και έμπνευση αποτέλεσε ένα ξύλο σμιλεμένο από την θάλασσα , πριν 10 χρόνια περπατώντας στην παραλία . Και ήταν ο ‘κορμός' για το πρώτο μου καράβι . Και ακολούθησε μετά ολόκληρος στόλος .

Γιατί καράβια ; Γιατί το καράβι για εμένα είναι το δι του νου και της ψυχής».

Ο λόγος της ς του χώρου της τωρινής της έκθεσης ήταν το δροσερό αεράκι κάτω από τα ,που δένει αρμονικά με την αύρα της θάλασσας δημιουργώντας μοναδικές μαγικές εικόνες.

Έργα της ς Κολίτσας προβάλλονται μέσω προσωπικών της εκθέσεων , αλλά και μόνιμα στο ‘Στέκι των Χειροτεχνών' 28ης Οκτωβρίου στο Βόλο.

Η παρούσα έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό καθημερινά , έως την Κυριακή 12 Ιουλίου , από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση