Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΠΗΛΙΟ / «Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο
«Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο

«Ξύλινος Στόλος Καραβιών» στην Άφυσσο

Μια διαφορετική εικαστική έκθεση, της γνωστής Βολιώτισσας καλλιτέχνιδος Κερασιάς Κολίτσας ,έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες του beach bar COSTA KALI στην Άφυσσο , παραλία Καλλιφτέρη, στο Ν. Πήλιο .

Θέμα της έκθεσης τα χειροποίητα ξύλινα καράβια από επαναχρησιμοποιημένα υλικά χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη ξύλα ,σμιλευμένα από την αλμύρα της θάλασσας ,αλλά και σκουριασμένα μεταλλικά αντικείμενα που βρίσκει στην φύση και στις παραλίες του Πηλίου    η καλλιτέχνης .

Όπως λέει η ίδια «Αφορμή και έμπνευση αποτέλεσε ένα ξύλο σμιλεμένο από την θάλασσα , πριν 10 χρόνια περπατώντας στην παραλία . Και ήταν ο ‘κορμός’ για το πρώτο μου καράβι . Και ακολούθησε μετά ολόκληρος στόλος .

Γιατί καράβια ; Γιατί το καράβι για εμένα είναι το ταξίδι του νου και της ψυχής».

Ο λόγος της επιλογής του χώρου της τωρινής της έκθεσης ήταν το δροσερό αεράκι κάτω από τα δέντρα ,που δένει αρμονικά με την αύρα της θάλασσας δημιουργώντας μοναδικές μαγικές εικόνες.

Έργα της Κερασιάς Κολίτσας προβάλλονται μέσω προσωπικών της εκθέσεων , αλλά και μόνιμα στο ‘Στέκι των Χειροτεχνών’ 28ης Οκτωβρίου στο Βόλο.

Η παρούσα έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό καθημερινά , έως την Κυριακή 12 Ιουλίου , από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή ρεύματος στο Φυτόκο - https://t.co/hpIxkEBePJ -

  • Οι Θερμοπύλες και η Σαλαμίνα μας διδάσκουν….. - https://t.co/wLbJslmjMw -

  • Αλ.  Μεϊκόπουλος: «Εικόνα εγκατάλειψης στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου εν μέσω κορωναϊού»… - https://t.co/7HVsSJbnsJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση