Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Urban Art Ventures Vol. 2 στο Βόλο
Urban Art Ventures Vol. 2  στο Βόλο

Urban Art Ventures Vol. 2 στο Βόλο

Συμμετέχουν 30 καλλιτέχνες από το χώρο του graffiti και του street art και youthworkers, από τη Γερμανία, τη Δανία, την , την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Σερβία με αντικείμενο μελέτης και εφαρμογής το graffiti/street art, τις τοιχογραφίες και την αστική τέχνη.

Η δράση “UrbanArtVentures Vol.2” περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες και εκ:

-Graffiti/Τοιχογραφίες από επώνυμους καλλιτέχνες και εργαστήρια/workshops για παιδιά και νέους από τις 13 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου στους εξής χώρους:ΕΕΕΕΚ Βόλου / Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων / 3ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο έας Ιωνίας Βόλου/ Περιοχή «Τζιγάντε» / Δημοτικό Βόλου.

Πέντε ομάδες καλλιτεχνών θα δημιουργήσουν μια σειρά τοιχογραφιών στα προαναφερθέντα σημεία στην πόλη του Βόλου. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό είναι οι εξής:APSET / ARTEZ / BETTINA DREIER / BIFIDO / BOJAN LACMANOVIC / CEDRIC MAGNIEN / DREYK THE PIRATE / GIACOMO ZORBA (THE OTHER) / IVESONE / JAMER / JULIETA.XLF / JUPITERFAB / KEZ / MATTIA CAMPO DALL'ORTO / MARKUSHINGER / MILICADORDEVIC / NIKOLA MIHAJLOVIC / OXALIEN / SIVE / SOKAR UNO / / VOLOTOW.819 / WUPER / XOLAKA

Έκθεση στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο ( 3, Βόλος) στην οποία παρουσιάζονται:

-εικαστική έκθεση με έργα-posters των συμμετεχόντων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

-μια μοναδική συλλογή βιβλίων και λευκωμάτων σχετικά με την ιστορία και τα κινήματα τoυ graffiti και των τοιχογραφιών

Η διάρκεια της έκθεσης είναι 12-30 Σεπτεμβρίου 2017 με ελεύθερη είσοδο και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 16 Σεπτεμβρίου 2017, 8 μ.μ. με εκπλήξεις και fire performance.

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Βόλου, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών ενώ θα ακολουθήσει closing party και fire performance από την ArtofFlame

Για καθημερινή ενημέρωση: https://www.facebook.com/UrbanArtVentures?fref=ts

Υπό την αιγίδα:Δ.O.E.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συνεργαζόμενοι Φορείς:ΕΕΕΕΚ Βόλου, Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, 3ο και 9ο Δημοτικό σχολείο έας Ιωνίας Βόλου.

Με τη χρηματοδότηση:της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Προγράμματος

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση