Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Τo στέκι των χειροτεχνών στην “καρδιά” του Βόλου
Τo στέκι των χειροτεχνών  στην “καρδιά” του Βόλου

Τo στέκι των χειροτεχνών στην “καρδιά” του Βόλου

Κάτι καινούργιο, κάτι νέο, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα, ξεκίνησε στο Βόλο. Ένα καινούργιο στέκι, «το Στέκι των Χειροτεχνών» άνοιξε στο κέντρο του Βόλου(28ης Οκτωβρίου 96). Ένας εκθεσιακός χώρος που θα λειτουργεί όλο το χρόνο και όπου όλοι οι χειροτέχνες του Βόλου, της Μαγνησίας και γενικότερα της Ελλάδας μπορούν να εκθέτουν τις δημιουργίες τους για όσο χρόνο επιθυμούν.

Ένας χώρος που διαμορφώθηκε με μεράκι από χειροτέχνες και σκοπεύει να γίνει ο τόπος συνάντησης και γνωριμίας των εκθετών με τους επισκέπτες.

Μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων και εικόνων μπορουν όλοι να  ξεναγηθούν  στο χώρο της χειροτεχνίας και να βρουν  έναν απέραντο κόσμο εμπνευσμένων χειροτεχνημάτων με τα οποία θα μπορέσουν  να στολίσουν το σπίτι τους αλλά και τον εαυτό τους όλο το χρόνο και όχι μόνο.

Κοσμήματα, κατασκευές ντεκουπάζ, ξύλινα αντικείμενα, φωτιστικά οροφής και δαπέδου, κεντήματα και πλεχτές δημιουργίες είναι κάποια από τα είδη που θα λατρέψουν καθώς και χειροποίητα σπιτικά γλυκά για τις όμορφες στιγμές .

 

“Το Στέκι των Χειροτεχνών” άνοιξε τις πύλες του στις 26 Μαρτίου και λειτουργεί κάθε μέρα με ώρες λειτουργίας Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από 9 το πρωί μέχρι 2:30 μετά το μεσημέρι και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι και 5 το απόγευμα μέχρι 9 το βράδυ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421037951. Διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 96 Βόλος.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

  • Δυνάμεις της αμερικανικής 101 Combat Aviation Brigade στο Στεφανοβίκειο του Βόλου - https://t.co/djOKT1x484 -

"Αλιεύοντας" την είδηση