Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Η Τέχνη συναντά τη Φιλανθρωπία στην Έκθεση Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη
Η Τέχνη συναντά τη Φιλανθρωπία στην Έκθεση Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη

Η Τέχνη συναντά τη Φιλανθρωπία στην Έκθεση Φωτογραφίας του Αργύρη Ζαφειρίδη

Πραγματοποιήθηκαν (1/12) τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του διαπρεπούς συμπολίτου μας, φωτογράφου και εικαστικού  Αργύρη Ζαφειρίδη, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος   Ιγνάτιο.

Η Έκθεση, που εντάσσεται στο του Ιερού Δωδεκαημέρου του Μητροπολιτικού μας Ναού, ενόψει της Πανηγύρεως του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου, φιλοξενείται στο κτίριο «Τσικρίκη» (Ιάσονος – Γαμβέτα), ενώ τα από την διάθεση των εκθεμάτων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ».

Μετά τον Αγιασμό των Εγκαινίων, ο κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τον Καλλιτέχνη για την προσφορά και την ευαισθησία του, για την ιδιαιτερότητα της τέχνης του, που δίνει άλλη διάσταση στην αποτυπωμένη στιγμή, ενώ τον ευχαρίστησε, γιατί συνδυάζει την Τέχνη με την φιλανθρωπική προσφορά στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Από τη μεριά του, ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού μας Ναού, πρωτ. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε, εκ μέρους της οικογένειας του Αγίου Νικολάου, τον κ. Ζαφειρίδη για την ευγενική προσφορά του, καθώς και τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Ζουμπουλάκη, για την παραχώρηση του χώρου.

Τέλος, ο κ. Ζαφειρίδης, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη  και το Εκκλ/κό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου για την ευκαιρία που του έδωσαν να μπορέσει να προσφέρει την μικρή του συμβολή στην ενίσχυση του «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ» και ευχήθηκε πρωτοβουλίες, όπως η εν λόγω Έκθεση, να έχουν συνέχεια και η « των τεχνών» να «θεραπεύει», με τον τρόπο της, τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας. 

Η Έκθεση θα λειτουργεί έως τις 8 Δεκεμβρίου, ώρες λειτουργίας 11.00 π.μ.- 1.00 μ.μ. και 6.00 – 9.00 μ.μ.

 

ekth_zafeiridh_05ekth_zafeiridh_07

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση