Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » «Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» στο Χώρο Τέχνης « δ. »
«Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» στο Χώρο Τέχνης « δ. »

«Συγγενείς Διαφορετικότητες ΙΙΙ» στο Χώρο Τέχνης « δ. »

  Ομαδική με που έδωσαν εκεί το παρών

 Έκθεση με τίτλο « ΙΙΙ» με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών και ισάριθμα έργα για τη θερινή περίοδο  διοργανώνει ο Χώρος Τέχνης « δ. » ως αντίδωρο της υποστήριξής τους στους λάτρεις των εικαστικών.

Η που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Χώρο Τέχνης « δ. » Χατζηαργύρη 4 με περιλαμβάνει έργα των Πασχάλη Αγγελίδη,  Μιχάλη Βαμβακάρη, Βάσως Βούλγαρη, νσταντίνου  Κομνηνού, Θανάση Λάλα, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλου,  ιάννη Μιχαηλίδη, Κλειώς Παπανικολάου, Κώστα Πανιάρα, Φαίδωνα Πατρικαλάκη, ίκου Ποδιά, Χρίστου Σιψή, Ιωάννας Τερλίδου, Μανώλη Χάρου, Αλέξανδρου Ψυχούλη .

Πρόκειται για καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών» στο Χώρο Τέχνης « δ. »  με ατομικές εκθέσεις προσφέροντας στο φιλότεχνο κοινό τη δυνατότητα προσέγγισης του υ αλλά και των  ιδίων με τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον ίδιο χώρο στο πλαίσιο σχετικής διοργάνωσης σε συνεργασία με την Κοινωνιολόγο- Ιστορικό της  Τέχνης και διευθύντρια του Καλλιτεχνικού τμήματος του Δη.Πε.Θε. Δήμου Χρύσα Δραντάκη και των σπουδαστών του τμήματος Ιστορίας της Τέχνης.

Η παρούσα – καταληκτική έκθεση διοργανώνεται με κύρια πρόθεση την απόδοση τιμής και ευχαριστιών στους καλλιτέχνες και στο κοινό για την ένθερμη υποστήριξη του Χώρου Τέχνης  « δ.».  Αναφέρεται τέλος ότι κατά τη διάρκεια και αυτής της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις – συζητήσεις με τους καλλιτέχνες.

Η έκθεση, που  θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου 2019,  θα λειτουργεί  Τρ. , Τετ. , Πεμπ. , Παρ. 11:00  – 14:00 και 19:00 – 2130. Σαββ. 11:00 – 14:00  η με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση