Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / “During The Storm” σε κτήριο έναντι των ΕΛΤΑ στη Ν. Ιωνία
“During The Storm” σε κτήριο έναντι των ΕΛΤΑ στη Ν. Ιωνία

“During The Storm” σε κτήριο έναντι των ΕΛΤΑ στη Ν. Ιωνία

Η Urbanact ολοκλήρωσε τη δεύτερη τοιχογραφία της στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης που είχε απευθύνει στους πολίτες τον Ιούνιο. Η συγκεκριμένη τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη Dreyk The Pirate σε ιδιωτικό κτίριο έναντι των ΕΛΤΑ Νέας Ιωνίας. Ο τίτλος του έργου του, “During The Storm”.

Τις επόμενες ημέρες η Urbanact ολοκληρώνει την τρίτη τοιχογραφία της στις εργατικές κατοικίες στη Νέα Ιωνία επι της οδού Παπαρήγα και τέλος του μήνα την τέταρτη τοιχογραφία της, σε ιδιωτικό επίσης κτίριο έναντι του δημοτικού σταδίου της πόλης.

Οι τοιχογραφίες υλοποιούνται με την εθελοντική συμμετοχή-προσφορά των καλλιτεχνών για την πόλη του Βόλου, σε μια προσπάθεια της Urbanact να παρέμβει σε δημόσιους χώρους της πόλης, να ομορφύνει σημεία και να δώσει μια διαφορετική νότα και έμπνευση στους κατοίκους.

Η δημιουργία των τοιχογραφιών είναι -όπως πάντα- ανοιχτή στο κοινό που μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά την δημιουργία τους και να συζητά με τους καλλιτέχνες

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη για το μεταναστευτικό στο Μαξίμου: Συμφωνία για κλειστά κέντρα, διαφωνία ως προς τον τρόπο λειτουργίας… - https://t.co/Uyu5xHCDfJ -

  • Συναγερμός για τον κοροναϊό - https://t.co/gJ66bYgyWp -

  • Tον ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά τίμησε η ΔΑΜ - https://t.co/kjTdGqdq0n -

"Αλιεύοντας" την είδηση