Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Στον Χώρο Τέχνης  δ. η έκθεση ” CITY CALL “
Στον Χώρο Τέχνης  δ. η έκθεση ” CITY CALL “

Στον Χώρο Τέχνης  δ. η έκθεση ” CITY CALL “

Η  URBANACT είναι η διεθνής ομάδα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, η οποία παρεμβαίνει και καλύπτει μεγάλες δημόσιες και ιδιωτικές επιφάνειες.
Στην έκθεση με τίτλο ” ” που θα παρουσιασθεί στον Χώρο Τέχνης  δ. (Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος ΒΟΛΟΣ )  από  11-1-020 έως 31-1-020  θα παρουσιασθούν έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων, διαφόρων τεχνικών και υλικών.
Οι , κατά την διάρκεια των εγκαινίων, θα βρίσκονται στο Χώρο Τέχνης  δ.  και θα συνομιλήσουν με το κοινό για τη δουλειά τους , τις ανησυχίες τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

O τίτλος της έκθεσης παραπέμπει στο όνομα του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών που υλοποιούν στην πόλη, το “”  και υποδηλώνει την άμεση σύνδεση της έκθεσης με το φεστιβάλ.

 

Συμμετέχουν επτά (7) από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα από το χώρο της και streetart σκηνής: o Etnik από την Ιταλία, ο Pener από την Πολωνία, ο Nasimo από την Βουλγαρία, οι JamerKez και Same84 από την και ο Sive από το Βόλο. Είναι καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί στην πόλη μας και προσέφεραν το έργο τους. Στην έκθεση,  παρουσιάζουν μια διαφορετική πτυχή της εικαστικής τους δράσης. Τα έργα πωλούνται και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να “στηρίξετε” τους καλλιτέχνες.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλονται βίντεο με τις τοιχογραφίες που έχουν υλοποιηθεί  στη πόλη, αλλά και από άλλες δράσεις της ομάδας ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους το επιθυμούν, να κοινοποιήσουν στην ομάδα, επιφάνειες που τους ενδιαφέρουν για και να ενταχθούν στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση