Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων» με τον φωτογραφικό φακό του Αχ. Τραγούδα
«Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων»  με τον φωτογραφικό φακό του Αχ. Τραγούδα

«Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων» με τον φωτογραφικό φακό του Αχ. Τραγούδα

Έκθεση ς με τίτλο «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων», πραγματοποιεί ο Αχιλλέας Τραγούδας την Πέμπτη, 26 Μαΐου, στις 8.00 το βράδυ, στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας.

Ο Αχιλλέας Τραγούδας θα παρουσιάσει σε 60 έντυπης μορφής και 150 ψηφιακής μορφής, πορτρέτα, εικόνες και στιγμές ανθρώπων από την καθημερινή δραστηριότητά τους,  που απαθανάτισε τα τελευταία χρόνια σε 30 χώρες (Ελλάδα, Αίγυπτο, Τυνησία, , Τουρκία, Ιταλία, Ινδία, Βουλγαρία, Αλβανία, , Ουγγαρία, Σερβία, Αγγλία, Δανία, Σκωτία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Ολλανδία, Νότια Κορέα, Κίνα, σία, Λεττονία, , Λιθουανία, Τσεχία, Πορτογαλία, Γαλλία και ΗΠΑ).Ο Αχιλλέας Τραγούδας, και αρχισυντάκτης της «Ελευθερίας» και των περιοδικών της για 35 χρόνια, ασχολείται ερασιτεχνικά με την για περισσότερα από 30 χρόνια κι έχει παρουσιάσει εικόνες του σε πέντε ομαδικές εκθέσεις, ενώ τα «Πρόσωπα και Στιγμές Ανθρώπων» είναι η δεύτερη ατομική του έκθεση. Η πρώτη του ατομική ήταν αφιερωμένη στην Κωνσταντινούπολη, είχε τον τίτλο «Η δική μου Πόλη» και παρουσιάστηκε το 2015 στην Λάρισα.

Η έκθεση –η οποία είναι τριήμερης διάρκειας και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 28 Μαΐου- οργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ενώ θα λειτουργεί στις ώρες 11.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι και 7.00 το απόγευμα με 9.00 το βράδυ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση