Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»
Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού

Έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης έργων του Α.Τάσσου που πραγματοποιείται Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» από τις 12 Δεκεμβρίου σε με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών που εδρεύει στην Αθήνα.

Η του Α.Τάσσου στο Βόλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον φιλοτέχνων ακόμη και άλλων περιοχών ενώ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οργανωμένες ξεναγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα την του Α.Τάσσου στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη». Παράλληλα φίλοι των εικαστικών όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν την έκθεση εκφράζοντας θαυμασμό για το έργο του κορυφαίου κτη ανανεώνοντας ουσιαστικά τη στενή σχέση του με την πόλη καθώς όπως είναι γνωστό του κοσμούν το .

Η έκθεση έργων Α.Τάσσου στο χώρο τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) θα λειτουργεί έως τις 6 Φεβρουαρίου 2019 στις μέρες και ώρες : Τρ. Τετ. Πεμπ. Παρ. 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00 Σαββ. 11:00 – 14:30 Κυρ. Δευτ. κλειστά ή με στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση