Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»
Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού

Έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης έργων του Α.Τάσσου που πραγματοποιείται Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 σε συνεργασία με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος που εδρεύει στην Αθήνα.

Η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον φιλοτέχνων ακόμη και άλλων περιοχών ενώ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οργανωμένες ξεναγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα την έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη». Παράλληλα φίλοι των εικαστικών όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν την έκθεση εκφράζοντας θαυμασμό για το έργο του κορυφαίου χαράκτη ανανεώνοντας ουσιαστικά τη στενή σχέση του με την πόλη καθώς όπως είναι γνωστό έργα του κοσμούν το Δημαρχείο Βόλου.

Η έκθεση έργων Α.Τάσσου στο χώρο τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) θα λειτουργεί έως τις 6 Φεβρουαρίου 2019 στις μέρες και ώρες : Τρ. Τετ. Πεμπ. Παρ. 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00 Σαββ. 11:00 – 14:30 Κυρ. Δευτ. κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εντατικά συνεχίζει κάθε δράση ο ΣΔΥ Βόλου, με επίκεντρο το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival… - https://t.co/x3uuRgbfNY -

  • Πομπέο: Μόνιμα στην Σούδα το πολεμικό πλοίο Hershel «Woody» Williams - https://t.co/SdsHt3lfZg -

  • Στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ 83.000 φορολογούμενοι με αδήλωτα εισοδήματα - https://t.co/CP3CDDVT6l -

"Αλιεύοντας" την είδηση