Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»
Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Παρατείνεται έως τις 6 Φεβρουαρίου η έκθεση έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο στο Χώρο Τέχνης «δ.»

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού

Έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 λόγω της μεγάλης προσέλευσης του φιλότεχνου κοινού παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης έργων του Α.Τάσσου που πραγματοποιείται Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 σε με την Εταιρεία Εικαστικών Τεχνών Α.Τάσσος που εδρεύει στην Αθήνα.

Η έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον φιλοτέχνων ακόμη και άλλων περιοχών ενώ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οργανωμένες ξεναγήσεις.

Πιο συγκεκριμένα την έργων του Α.Τάσσου στο Βόλο, στο Χώρο Τέχνης «δ.» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σπουδαστές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας καθώς και τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη». Παράλληλα φίλοι των εικαστικών όλων των ηλικιών επισκέφθηκαν την εκφράζοντας θαυμασμό για το έργο του κορυφαίου χαράκτη ανανεώνοντας ουσιαστικά τη στενή σχέση του με την πόλη καθώς όπως είναι γνωστό έργα του κοσμούν το Βόλου.

Η έργων Α.Τάσσου στο χώρο τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) θα λειτουργεί έως τις 6 Φεβρουαρίου 2019 στις μέρες και ώρες : Τρ. Τετ. Πεμπ. Παρ. 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00 Σαββ. 11:00 – 14:30 Κυρ. Δευτ. κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση