Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Παράταση έκθεσης ζωγραφικής του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΡΟΥ
Παράταση έκθεσης ζωγραφικής του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΡΟΥ

Παράταση έκθεσης ζωγραφικής του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΡΟΥ

“ Ο δυσδιάκριτος εξωτισμός του προορισμού ”

Η έκθεση του Μνώλη Χάρου με τίτλο “ 0 δυσδιάκριτος εξωτισμός του προορισμού¨θ παραμείνει στο Χώρο Τέχνης “ δ. “ Χατζηαργύρη 4 – Βόλος μέχρι 4.2. λόγω του εκπαιδευτικού προγράμματος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και της απαίτησης του φιλότεχνου κοινού.

 Την έκθεση έχουν επισκεφθεί φιλότεχνοι, συλλέκτες, κριτικοί τέχνης και επιμελητές και έχουν εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για την έμπνευση και τα θέματα των έργων που επέλεξε να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Βόλο.

Ο καλλιτέχνης επηρεασμένος από το μύθο (Ταξίδι στα ) δημιουργεί τοπία που θέλουν να μεταφέρουν την πρόσκληση του ταξιδιού.

Ο εξωτισμός βρίσκεται στην προσδοκία.

Έτσι τα της έκθεσης με την τοπιογραφία τους, περιγράφουν την αναχώρηση, την διάθεση ταξιδιού ή την θέαση από μακριά ως προς τον προσδοκώμενο τόπο.

Ο ορίζοντας, οι αναφορές στο κοντινό και το απομακρυσμένο, ο υπαινιγμός και η περιγραφή, υπηρετούν τον στόχο του καλλιτέχνη να δημιουργήσει μία διάθεση ς, μία φυγή, αυτό που περιγράφουν πολλοί λογοτέχνες και ποιητές, μεταξύ αυτών και ο TS Eliot

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση