Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ομαδική έκθεση με τίτλο ” Συγγενείς Διαφορετικότητες 4 ” στον Χώρο Τέχνης δ.
Ομαδική έκθεση με τίτλο ” Συγγενείς Διαφορετικότητες 4 ” στον Χώρο Τέχνης δ.

Ομαδική έκθεση με τίτλο ” Συγγενείς Διαφορετικότητες 4 ” στον Χώρο Τέχνης δ.

Με την καθιερωμένη ομαδική , τέταρτη σε διαδοχική σειρά,έκθεση που φέρει τον τίτλο “ Συγγενείς διαφορετικότητες 4 ” σηματοδοτεί ο Χώρος Τέχνης  δ.  το τέλος της εικαστικής περιόδου 2019 – 2020 και την ταυτόχρονη έναρξη της αντίστοιχης θερινής.

Η έκθεση θα ξεκινήσει να λειτουργεί – χωρίς την πραγματοποίηση εγκαινίων λόγω των μέτρων ασφαλείας – την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2010 από τις 7 το απόγευμα έως αργά το βράδυ 11 στο Χώρο Τέχνης  δ.  (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος Βόλος ), περιλαμβάνοντας έργα 20 ζωγράφων που έχουν ήδη δώσει το εικαστικό παρών στο συγκεκριμένο χώρο καθώς και άλλων που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους την επόμενη καλλιτεχνική περίοδο.

“Συγγενείς Διαφορετικότητες” ως τίτλος και περιεχόμενο σηματοδοτεί τη καλλιτεχνική συγκατοίκηση διαφόρων και διαφορετικών τάσεων και απόψεων στο πλαίσιο μιας ευρηματικής εικαστικής συνομιλίας που έγινε θετικά αποδεκτή από την πρώτη της εφόρμηση.

Κάθε καλοκαίρι ο Χώρος Τέχνης δ.  θυμίζει και ταυτόχρονα  γνωστοποιεί τις εικαστικές προτάσεις με έργα μικρών και μεγάλων διαστάσεων,αντιπροσωπευτικά των δημιουργών τους.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες :Πασχάλης Αγγελίδης, Βούλγαρη Βάσω, Δελασούδα Τζίνα, Κατερίνα Διακομή, Ελπινίκη Καμόσου, Καραγεώργος Βασίλης, Κομνηνός Κωνσταντίνος, Κουρκούβελος Γιώργος, Θανάσης Λάλας, Σταμάτης Λάσκος, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλος, Δημήτρης Μοράρος, Κωνσταντίνος Μπομπός, Παπαγεωργίου Αγγελική, Παπαϊωάννου Κλειώ, Νίκος Ποδιάς, Χρίστος Σιψής, Μανώλης Χάρος, Χατζηνικολάου Μαρία, Αλέξανδρος Ψυχούλης.

Η επιμέλεια της έκθεσης ανήκει στον εικαστικό, μέλος ΕΔΙΠ (διδάσκων) της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών Νίκο Ποδιά.

Η έκθεση “ Συγγενείς Διαφορετικότητες 4 ” , που θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2020, λειτουργεί στο Χώρο Τέχνης δ. (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος Βόλος ) Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 2.00  μ.μ και από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, το Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα,  ενώ παραμένει κλειστή Κυριακή και Δευτέρα και μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο : 697 8186878.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Γαλλία ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Μεσόγειο - https://t.co/fYISCtqpAv -

  • Βαρύ κλίμα μετά την επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσίπρα - https://t.co/YRP4CVIPJP -

  • Κορωνοϊός-Λάρισα: Κατέληξε μια 81χρονη, διασωληνώθηκε 27χρονη γιατρός - https://t.co/1HI6dMvuud -

"Αλιεύοντας" την είδηση