Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Oμαδική έκθεση με τίτλο « …Κι όμως ανθίζει..»
Oμαδική έκθεση με τίτλο « …Κι όμως ανθίζει..»

Oμαδική έκθεση με τίτλο « …Κι όμως ανθίζει..»

 Έκθεση ζωγρφικής 16 ζωγράφων με τον υπινικτικά ευρηματικό τίτλο «…κι όμως ανθίζει » θα λειτουργήσει στον Χώρο Τέχνης δ. (Χατζηαργύρη 4 με ) στοn Βόλο από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 και από τις 7.00  το απόγευμα, καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών δεν θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια.
Με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων για την πανδημία μέτρων ασφαλείας ο Χώρος Τέχνης  δ.  μετά την
αναγκαστική «εικαστική σιωπή» επανέρχεται με μια διαφορετικής σημειολογίας παρουσίαση έργων με εμφανή την
παρουσία διαφορετικότητας και με κοινή βάση την εμφατική δημιουργική γραφή ως ζωή που υπάρχει και ζωντάνια που οφείλει η τέχνη να εγείρει με τη θέασή της.
Ζωγράφοι που έδωσαν δυναμικά το παρών και ζωγράφοι που έφυγαν από τη ζωή, που ζουν στο Βόλο και εκτός ορίων της πόλης και της χς, δημιουργοί πολλών αισθητηριακών ταχυτήτων συνθέτουν ένα οξύμωρο αρμονικό σύνολο για την αρχή μιας άλλης εποχής .
Πρόκειται για τους ζωγράφους : Αριστομένη Αγγελόπουλο, Τάσο Αριδά, Ευρυ Αρκουδογιάννη, Αστέρη κέκα,
Παλαιολόγο Θεολόγου, Κατερίνα , Μελίτα Κοντογιάννη, Θανάση Λάλα, Μιχάλη Μανουσάκη,  Βούλα Πριοβόλου, Κατερίνα Σαμαρά, Ελευθερία Στόικου, Ιωάννα Τερλίδου, Απόστολο Φλέγγα, Στέφανο Χανδέλη, Αλέξανδρο Ψυχούλη.
Η των 16 καλλιτεχνώ με τίτλο «… Κι όμως ανθίζει.» που αποτελεί την πρώτη για τη νέα χρονιά θα
λειτουργεί Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή 11:00 – 14:00  και 18:00 – 21:00. Σάββατο 11:00 – 14:30. , Δευτέρα κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ.  6978186878.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση