Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / «Μια tutu γεμάτη φαντασία» στη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου
«Μια tutu γεμάτη φαντασία» στη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου

«Μια tutu γεμάτη φαντασία» στη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου

Την Πέμπτη και 20:00 στη Δημοτική Σχολή Χορού, θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα «Μια tutu γεμάτη φαντασία» με αφορμή τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2015-.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π..Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Για δεύτερη φορά οι της Δημοτικής Σχολής Χορού με την για το χορό, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, φιλοτεχνούν αυτή τη φορά το δικό τους κοστούμι μπαλέτου. Οι μικρές και μεγάλες της σχολής ανταποκρίθηκαν άμεσα και με ενθουσιασμό στην ιδέα της Άντζελας Καλαντζή, υπεύθυνης σπουδών της Σχολής Χορού και θα παρουσιάσουν στην πρωτότυπη αυτή έκθεση, μικρογραφία ενός κοστουμιού μπαλέτου από οποιοδήποτε υλικό επιθυμούν.

Τα τούλια, οι κορδέλες, οι πέρλες κ. ά. αποκτούν μια άλλη μορφή μέσα στα χέρια τους και ταυτόχρονα δίνεται το ερέθισμα στους και για περεταίρω καλλιτεχνικές αναζητήσεις και δημιουργίες, διευρύνοντας το πνεύμα τους, πάντα σε σχέση με τη τέχνη που χορού στην οποία εκπαιδεύονται και με υπηρετούν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα είναι την Πέμπτη 7 Ιουλίου και 20:00 στο της Δημοτικής Σχολής Χορού στην οδό Κουταρέλια 111-Ρ.Φεραίου.

Θα έχει διάρκεια από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου και από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου ως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας θα είναι κάθε απόγευμα από τις 18:00-21:00.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση