Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.
Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.

Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.

Με του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στην καλλιτεχνική του δράση ο Χώρος ς   δ.,  δίνοντας συνέχεια μετά την διακοπή των δραστηριοτήτων του λόγω της πανδημίας.

Η του Δημήτρη Μοράρου θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 παρουσιάζοντας τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο “Τι μ΄ ωφελούν οι άνοιξες”.

Πρόκειται για έργα με θέμα τα λουλούδια και τα αγριολούλουδα της Άνοιξης προσφέροντας με την εικαστική του προσέγγιση μια ξεχωριστή απεικόνισή  τους.

Ο ,  γνωστός από ατομικές εκθέσεις στο Βόλο, την Αθήνα την και σε άλλες πόλεις της ς,  αλλά και του εξωτερικού, διακρίνεται για την αναπαραστατική του ζωγραφική, η οποία περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- και νεκρές φύσεις. Χρησιμοποιώντας ζεστή χρωματική αποδίδει τα θέματα του περιγραμματικά.

Ο γεννήθηκε στο Βόλο το 1957. Σπούδασε στην Αθήνα Εφαρμοσμένες Τέχνες με την Χριστίνα Μυταρά και ζωγραφική με τον Γιάννη Τσαρούχη,  στον οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια βοηθός στο Μαρούσι και στο Παρίσι από το 1975 έως το 1978.

Μελέτησε τη Βυζαντινή ζωγραφική στις Καρυές του Αγίου Όρους με τον ιερομόναχο Γεράσιμο.

Ζει και εργάζεται στο Βόλο ως ζωγράφος, χαράκτης και επιμελητής εκδόσεων.

Η έργων του Δημήτρη Μοράρου θα διαρκέσει από τις 22 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου 2020 και θα λειτουργεί Τρ. ,Τετ. , Πεμπ. , Παρ.  11:00 με 14:00 και 19:00 με 21:00.  Σαββ. 11:00 με 14:30. Κυρ. Δευτ. κλειστά  ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Σημειώνεται ότι στο χώρο τέχνης  δ.  τηρούνται όλα τα απαραίτητα για την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση