Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.
Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.

Με έργα του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στα εικαστικά δρώμενα ο Χώρος Τέχνης  δ.

Με του Δημήτρη Μοράρου επανέρχεται στην καλλιτεχνική του δράση ο Χώρος Τέχνης   δ.,  δίνοντας συνέχεια μετά την διακοπή των δραστηριοτήτων του λόγω της πανδημίας.

Η του Δημήτρη Μοράρου θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 παρουσιάζοντας τη νέα δουλειά του καλλιτέχνη με τίτλο “Τι μ΄ ωφελούν οι άνοιξες”.

Πρόκειται για έργα με θέμα τα λουλούδια και τα αγριολούλουδα της Άνοιξης προσφέροντας με την εικαστική του προσέγγιση μια ξεχωριστή απεικόνισή  τους.

Ο Δημήτρης Μοράρος,  γνωστός από ατομικές εκθέσεις στο Βόλο, την την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας,  αλλά και του εξωτερικού, διακρίνεται για την αναπαραστατική του ζωγραφική, η οποία περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- και νεκρές φύσεις. Χρησιμοποιώντας ζεστή χρωματική κλίμακα αποδίδει τα θέματα του περιγραμματικά.

Ο Δημήτρης Μοράρος γεννήθηκε στο Βόλο το 1957. Σπούδασε στην Εφαρμοσμένες Τέχνες με την Χριστίνα Μυταρά και ζωγραφική με τον ιάννη Τσαρούχη,  στον οποίο διετέλεσε για τρία χρόνια βοηθός στο και στο Παρίσι από το 1975 έως το 1978.

Μελέτησε τη Βυζαντινή ζωγραφική στις Καρυές του Αγίου Όρους με τον ιερομόναχο εράσιμο.

Ζει και εργάζεται στο Βόλο ως ζωγράφος, χαράκτης και επιμελητής εκδόσεων.

Η έκθεση έργων του Δημήτρη Μοράρου θα διαρκέσει από τις 22 Μαΐου έως τις 19 Ιουνίου 2020 και θα λειτουργεί Τρ. ,Τετ. , Πεμπ. , Παρ.  11:00 με 14:00 και 19:00 με 21:00.  Σαββ. 11:00 με 14:30. Κυρ. Δευτ. κλειστά  ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

Σημειώνεται ότι στο χώρο τέχνης  δ.  τηρούνται όλα τα απαραίτητα ς για την και την ασφάλεια των επισκεπτών.

"Αλιεύοντας" την είδηση