Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου
Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

 

H Urbanact υλοποιεί μι νέ στο πλαίσιο του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο  διοργανώνει στην πόλη, με την επωνυμία “ vol3”.

Προσκεκλημένος   καλλιτέχνης αυτή τη φορά είναι ο Arcy, ο οποίος   έρχεται από την Αμερική. Γεννημένος το 1983, μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Connecticut. Είναι γνωστός για τις ,μεγάλης κας, τοιχογραφίες του.

Το 2015, ο Ryans ‘ARCY' Christenson υλοποίησε ένα μεγάλο πρότζεκτ του με τοιχογραφίες συγκεκριμένων διαστάσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Β. Αμερικής.

Έχει δουλέψει στο The Smithsonian Institute, στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της Αμερικής και στο Hometown του Walt Disney.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και προγράμματα τοιχογραφιών και αναθέσεις έργων ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Η τοιχογραφία του υλοποιείται σε ιδιωτικό επί της οδού Ελ. Βενιζέλου με Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία και οι πολίτες μπορούν να δουν ζωντανά την εξέλιξη του υ και να συνομιλήσουν μαζί του. Οπτικό υλικό από τη εξέλιξη του υ θα βρείτε στις σελίδες  www.urbanact.gr, facebook.com/urbanact.gr.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Βόλου (Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και Αντιδημαρχία Παιδείας).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση