Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου
Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

 

H υλοποιεί μια νέα τοιχογραφία στο πλαίσιο του δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο  διοργανώνει στην πόλη, με την επωνυμία “CityCall vol3”.

Προσκεκλημένος   καλλιτέχνης αυτή τη φορά είναι ο Arcy, ο οποίος   έρχεται από την Αμερική. Γεννημένος το 1983, μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Connecticut. Είναι γνωστός για τις ,μεγάλης κλίμακας, τοιχογραφίες του.

Το 2015, ο Ryans ‘ARCY’ Christenson υλοποίησε ένα μεγάλο πρότζεκτ του με τοιχογραφίες συγκεκριμένων διαστάσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Β. Αμερικής.

Έχει δουλέψει στο The Smithsonian Institute, στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της Αμερικής και στο Μουσείο Hometown του Walt Disney.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες και προγράμματα τοιχογραφιών και αναθέσεις έργων ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Η τοιχογραφία του υλοποιείται σε ιδιωτικό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου με Μαιάνδρου στη και οι πολίτες μπορούν να δουν ζωντανά την εξέλιξη του έργου και να συνομιλήσουν μαζί του. Οπτικό υλικό από τη εξέλιξη του έργου θα βρείτε στις σελίδες  www..gr, .com/.gr.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Βόλου (Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και Αντιδημαρχία Παιδείας).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση