Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου
Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

Φεστιβάλ Δημόσιων Τοιχογραφιών στη πόλη του Βόλου

 

H Urbanact υλοποιεί μι νέ τοιχογραφία στο πλαίσιο του δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο  διοργανώνει στην πόλη, με την επωνυμία “CityCall vol3”.

Προσκεκλημένος   καλλιτέχνης αυτή τη φορά είναι ο Arcy, ο οποίος   έρχεται από την . Γεννημένος το 1983, μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Connecticut. Είναι γνωστός για τις ,μεγάλης κλίμακας, τοιχογραφίες του.

Το 2015, ο Ryans ‘ARCY' Christenson υλοποίησε ένα μεγάλο πρότζεκτ του με τοιχογραφίες συγκεκριμένων διαστάσεων σε όλες τις μεγάλες της Β. ς.

Έχει δουλέψει στο The Smithsonian Institute, στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της Αμερικής και στο Μουσείο Hometown του Walt Disney.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες και προγράμματα τοιχογραφιών και αναθέσεις έργων ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Η τοιχογραφία του υλοποιείται σε ιδιωτικό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου με Μαιάνδρου στη . Ιωνία και οι πολίτες μπορούν να δουν ζωντανά την εξέλιξη του έργου και να συνομιλήσουν μαζί του. Οπτικό υλικό από τη εξέλιξη του έργου θα βρείτε στις σελίδες  www.urbanact.gr, facebook.com/urbanact.gr.

Το υλοποιείται με την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου (Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και Αντιδημαρχία Παιδείας).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση