Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / “Έργα με …ουρά” έκθεση με θέμα τα ζώα στο Χώρο Τέχνης δ στον Βόλο
“Έργα με …ουρά” έκθεση με θέμα τα ζώα στο Χώρο Τέχνης δ στον Βόλο

“Έργα με …ουρά” έκθεση με θέμα τα ζώα στο Χώρο Τέχνης δ στον Βόλο

 

 Έκθεση με τίτλο “Έργα με …ουρά’ και θέμα τα ζώα, μικρόσωμα και μεγαλόσωμα, δίποδα και τετράποδα, του σπιτιού και του αγρού θα εγκαινιαστεί στο Χώρο Τέχνης δ. (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) στο Βόλο την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 6.30 το απόγευμα.

Στην έκθεση συμμετέχουν εικαστικοί που έχουν αποτυπώσει ζωγραφικά  την αγάπη τους στα ζώα καθώς και εκείνοι που έχουν επιλέξει κάποιο ζώο  ως πηγή έμπνευσης και θέμα δημιουργίας.

Στην ιδιότυπη αυτή έκθεση με τίτλο “ ̈Εργα με …ουρά” συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί : Μαργαρίτα Δουλκέρογλου, Κωνσταντίνος Κομνηνός, Σταμάτης Λάσκος, Ιωακείμ Μιναρετζόπουλος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Τέρρυ Νικολιάδη, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νίκος Ποδιάς, Χρίστος Σιψής.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αγάπης που τιμάται στις 14 Δεκεμβρίου, στοχεύει στην ανάδειξη της άδολης έκφρασης συναισθήματος που εγείρουν τα ζώα και αποτελούν σύντροφο και συνεργάτη του ανθρώπου από τη γέννηση του κόσμου.

Με αφορμή την εορταστική περίοδο και τα μηνύματα αγάπης που εγείρει η έκθεση “Έργα με…ουρά” πιστοποιεί σχέσεις και αισθήματα που έχουν αποτυπωθεί με κάθε μορφή τέχνης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση