Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Επισκέψεις στο Χώρο Τέχνης «δ.» μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και της Ομάδας Τέχνης
Επισκέψεις στο Χώρο Τέχνης «δ.»  μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας  (ΣΔΕ) και της Ομάδας Τέχνης

Επισκέψεις στο Χώρο Τέχνης «δ.» μαθητών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) και της Ομάδας Τέχνης

 ι τ έργα Α.Τάσσου 

 Στα έργα του κορυφαίου χαράκτη Α.Τάσσου που παρουσιάζονται στο Βόλο, στο Χώρο ς «δ.» είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ( ΣΔΕ ) καθώς της ομάδας «Ταξίδια στην ».

Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του δ/ντη Λίνου Βίγλα οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Δήμου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα έργα του καταξιωμένου  καλλιτέχνη και  να θαυμάσουν εμβληματικά χαρακτικά αποκομίζοντας μοναδική εμπειρία και γνώση για τον κορυφαίο χαράκτη.

Τον ίδιο χώρο επισκέφθηκαν τα μέλη της ομάδας «Ταξίδια στην Τέχνη» που λειτουργεί με την καθ της  διδακτ. κοινωνιολ. της Τέχνης Χρύσας Δραντάκη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρουσιάστηκε από τη Χρύσα Δραντάκη η και το του Α.Τάσσου, ενώ η χαράκτρια – απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος της Α.Σ.Κ.Τ. Βάντα Μαυροειδή μίλησε για τη χαρακτική ως μορφή τέχνης και τις διάφορες μορφές της απαντώντας παράλληλα σε σχετικές ερωτήσεις ενώ ακολούθησε ενδιαφέρον διάλογος.

Σημειώνεται ότι  στο Χώρο Τέχνης «δ.» (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος)  λειτουργεί έκθεση έργων του Α.Τάσσου έως τις 30 Ιανουαρίου 2019 στις μέρες και ώρες : Τρ. Τετ. Πεμπ. Παρ. 11: 00 – 14:00 και 18:30 – 21:00  Σαββ. 11:00 – 14:30 Κυρ. Δευτ. κλειστά  ή με στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση