Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έναρξη φεστιβάλ τοιχογραφιών στο Βόλο
Έναρξη φεστιβάλ τοιχογραφιών στο Βόλο

Έναρξη φεστιβάλ τοιχογραφιών στο Βόλο

Στις 18 Απριλίου εκκινείτι το πρώτο τμήμα του φετινού  , το “CityCall“, το οποίο τροφοδοτεί κάθε χρόνο με καινούριους καλλιτέχνες και καινούρια έργα το “Υπαίθριο Μουσείο Δημόσιων Τοιχογραφιών” της πόλης, μοναδικό στο είδος του σε όλη την Ελλάδα.

Το ταξίδι των χρωμάτων και  της σταδιακής μετατροπής της πόλης  σε ένα όμορφο και δημιουργικό τόπο, όπου συμπλέουν αρμονικά ιδέες, δημιουργίες και εικαστικές δράσεις ξεκινάει  με το το πρώτο τμήμα του φετινού  . Το “CityCall” φιλοξενεί τους καλλιτέχνες Nasimo από την Βουλγαρία ο οποίος θα παρέμβει στο 3ο Νέας Ιωνίας και τον Ιταλό Etnik με μια ιδιαίτερη σε ιδιωτικό κτίριο.

Θα ακολουθήσουν τον Μάιο: η Fio Silva από την , ο Ιταλός καλλιτέχνης Hitnes και οι Same84, Sive και Kez. Το κλειδώνει τον Σεπτέμβριο με συμ που θα ανακοινωθούν.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Βόλου, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, την αιγίδα του Ινστιτούτου Θερβάντες Αθήνας.

Κατά την διάρκεια υλος των τοιχογραφιών θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση στις ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης (fb/urbanact.gr).

Για όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση