Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής στο «ΑΡΤ ΚΑΦΕ» της Μακρινίτσας
Έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής στο «ΑΡΤ ΚΑΦΕ» της Μακρινίτσας

Έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής στο «ΑΡΤ ΚΑΦΕ» της Μακρινίτσας

Παρατείνεται έως 15 Σεπτεμβρίου 2015 η έκθεση ζωγραφικής και κεραμικής των Δημήτρη Γεωργούση και Βάιας Μπεκιώτη στο «ΑΡΤ ΚΑΦΕ» της Μακρινίτσας. στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Μακρινίτσα.

Ο Δημήτρης Γεωργούσης και η Βάια Μπεκιώτη “εκ-θέτουν” τα έργα τους … τις απόψεις τους … τη ζωή τους σε κοινή “θέα-ση” στον και εσωτερικό χώρο του « art café ».

Ο Δημήτρης Γεωργούσης γεννήθηκε στον Βόλο. Τελείωσε τη της ΙΜΔ το 2004.

Ασχολείται ενεργά με την αγιογραφία και τη ζωγραφική. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις αγιογραφίας στην και το . Είναι η πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην οποία παρουσιάζει ονειρικά τοπία και παραμυθένια πρόσωπα, δουλεμένα με σε ξύλο και καμβά.

Η Βάια Μπεκιώτη γεννήθηκε στον Βόλο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κεραμικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και του του Δ. . Το 2001 παρακολούθησε μαθήματα στο Τμήμα Κεραμικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Πράγα της Τσεχίας με το Da Vinci.

Το 2006 τελείωσε το Τμήμα Συντήρησης Έργων Τέχνης του , όπου επίσης με το Da Vinci παρακολούθησε μαθήματα για τεχνικές και τεχνοτροπίες του ψηφιδωτού στη Ραβέννα της Ιταλίας. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Φέτος παρουσιάζει μια συλλογή έργων από τις μέχρι τώρα ενότητες της δουλειάς της.

IMG_0611

IMG_0615

IMG_0616

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση