Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση τριών νέων χαρακτών στον Χώρο Τέχνης ” δ.”
Έκθεση τριών νέων χαρακτών στον Χώρο  Τέχνης ” δ.”

Έκθεση τριών νέων χαρακτών στον Χώρο Τέχνης ” δ.”

Ο Χώρος Τέχνης ” δ.” παρουσιάζει την έκθεση τριών νέων ταλαντούχων χαρακτών του Μιχάλη Αδάμη της Τζίνας Δελλασούδα και του Ευριπίδη Παπαδοπετράκη με τίτλο …ευφάνταστες χαράξεις. Όλοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στα εργαστήρια του τομέα χαρακτικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της ς.

Πρόσφατα παρουσίασαν τους στο Ίδρυμα Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης ( Ι Σ Ε Τ ) στην ομαδική έκθεση με τίτλο ” ΧΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ” και έχουν αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια και εξαιρετικές κριτικές για τα έργα τους.

Η έκθεση αυτή έχει σκοπό να γνωρίσει στο ευρύ κοινό τη δημιουργική δυναμική της Χαρακτικής Τέχνης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μετά από πολλά χρόνια θα συναντήσουμε και θα συνομιλήσουμε με νέους σημαντικούς δημιουργούς της χαρακτικής οικογένειας.

Οι σύγχρονοι χαράκτες έχοντας γνώση των δυνατοτήτων κάθε χαρακτικής έκφρασης , χειρίζονται χωρίς προ όλες τις δυνατότητες που αυτή δίνει,σκοπεύοντας στη πρωτότυπων ποιοτικών έργων τα οποία συχνά υπάρχουν σε ελάχιστο αριθμό αντιτύπων ή είναι μοναδικά.

Σε αυτόν τον κόσμο εικαστικής ς ανήκουν και τα έργα των νέων δημιουργών αυτής της έκθεσης.

Εγκαίνια έκθεσης 20-2-2017 ώρα 19:00 Χατζηαργύρη 4 – Βόλος

Διάρκεια έκθεσης 20-2-2017 έως 22-3-2017

Ώρες λειτουργίας : ΤΡΙ ,ΤΕΤ, Π, ΠΑΡ 11:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00

Β. 11:00 – 15:00 ΚΥΡ. Κλειστά ( κατόπιν τηλ. 6978186878 )

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση