Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση με θέμα «Οι γυναίκες ΡΟΜΑ δημιουργούν»
Έκθεση με θέμα «Οι γυναίκες ΡΟΜΑ δημιουργούν»

Έκθεση με θέμα «Οι γυναίκες ΡΟΜΑ δημιουργούν»

Το Παράρτημα Ρομά Αλιβερίου του Κέντρου Κοινότητας της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με το πρόγραμμα κοινωνικών παρεμβάσεων «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος» της Μητροπόλεως Δημητριάδος και το 2ο Νέας Ιωνίας, διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Οι Γυναίκες Ρομά Δημιουργούν…», την Τετάρτη 11/3/2020, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο.

Με αφορμή την Παγκόσμια , οι έφηβες και οι γυναίκες του οικισμού του Αλιβερίου επικοινωνούν με τον ευρύτερο πληθυσμό, μέσα από δημιουργίες τους με πηλό, ύφασμα, ζωγραφική και και αναδεικνύουν τη δική τους θέση και πραγματικότητα.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Μαρία Τσαμπάζη, διαμεσολαβήτρια Ρομά και συνεργάτης του προγράμματος JUSTROM του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα συμμετέχουν τα μουσικά του προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», καθώς και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας με τις δικές τους δημιουργίες.

Οι του παραρτήματος Ρομά Αλιβερίου ολοκληρώνονται το Σάββατο 21/3/2020 με τη του βραβευμένου «I tsai Romni – το κορίτσι ».

Η , που γίνεται σε συνεργασία με το CineDoc, θα πραγματοποιηθεί στο Αχίλλειο στις 7:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Διάρκεια έκθεσης: από 11/3/20 μέχρι 27/3/20.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση