Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έκθεση Μαρίας Ανδρομάχης Χατζηνικολάου στο Χώρο Τέχνης ”δ.”
Έκθεση Μαρίας Ανδρομάχης Χατζηνικολάου στο Χώρο Τέχνης ”δ.”

Έκθεση Μαρίας Ανδρομάχης Χατζηνικολάου στο Χώρο Τέχνης ”δ.”

Με μεγάλη συνεχίζεται η έκθεση της Μαρίας- Ανδρομάχης Χατζηνικολάου με τίτλο Life Patterns(Μοτίβα Ζωής)στο Χώρο Τέχνης ” δ.”που καθημερινά την επισκέπτονται φιλότεχνοι της πόλης και επισκέπτες της περιοχής απ’ όλη την Ελλάδα.
Τα της Χατζηνικολάου είναι εμπνευσμένα από τις μνήμες που έχει αφήσει το εργοστάσιο κατασκευής τσιμεντοπλακιδίων ΜΕΦΣΟΥΤ που λειτουργούσε μέσα στον ιστό της πόλης του από το 1904 έως το 1972.
Εξαιρετικές εντυπώσεις και κριτικές διατυπώνονται για τον τρόπο προσέγγισης του θέματος της έκθεσης καθώς η καλλιτέχνης έχει καταφέρει ν’ αναμοχλεύσει μνήμες , συναισθήματα και αναμνήσεις μέσα από ένα  δομικό υλικό (αφθεντικά πλακάκια ΜΕΦΣΟΥΤ) που κάποτε ήταν η παραγωγή ενός εγκαταλελειμμένου σήμερα εργοστάσιου.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 29-4-017 και ώρες λειτουργίας Τρ.,Τετ.,Πεμ.,Παρ. 11:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00.Σαββ. 11:00 – 15:00 ή κατόπιν στο τηλέφωνο.  6978186878.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίτιμη διδάκτορα αναγορεύει το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας την Ξένια Καλογεροπούλου - https://t.co/Viz6TUiYeU… -

  • Μενδώνη για Γλυπτά Παρθενώνα: Διά της διπλωματικής οδού θα αναζητηθούν οι ημερομηνίες συνομιλιών με τη Βρετανία… - https://t.co/uXNlHjIpAw -

  • #Δάκης: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής #Δάκης - https://t.co/mLTpBxAd5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση