Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου
Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου

Έκθεση Φωτογραφικής Ομάδας του Διαύλου

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 8:00μμ, η Φωτογραφική Ομάδα του Διαύλου εγκαινιάζει στο εκθετήριο του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων «Δίαυλος», Τοπάλη 14, φωτογραφίας. Η έκθεση είναι η 44η της Ομάδας στα 25 χρόνια λειτουργίας της.

Η έκθεση, που πραγματοποιείται με την έναρξη των μαθημάτων Φωτογραφίας, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει και εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό της η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου.

Στην έκθεση συμμετέχουν, με 64 τους, 16 μέλη της Ομάδας που παρακολουθούν εφέτος τον 2ο και τον 3ο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας που πραγματοποιούνται στον «Δίαυλο», με επιμορφωτή τον Λέοντα Μουρτζούκο.

Εκθέτουν οι:Δήμητρα Βαλωμένου, Βαγγέλης Βογιαντζής, Γιώργος Βόντζος, Ελένη Βουραζέρη, Πηνελόπη Γερμάνη, Τζένη Γεωργάκακου, Αντώνης Εληάς, Βασίλης Καζεπίδης, Μαρία Καζεπίδου, Κωνσταντίνα Καραΐσκου, Θεόδωρος Καρακασίδης, Λάμπρος Κολοκοτρώνης, Μιλτιάδης Κωστούλας, Αθανάσιος Μαστρονικολάου, Βάσω Προβελέγγιου-Λεπίδα και Παναγιώτης Χαρίλας

Διάρκεια έκθεσης:9 Δεκεμβρίου 2016 έως 12 Ιανουαρίου 2017.

Ώρες λειτουργίας εκθετηρίου:Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 & 18:00-20:30.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση