Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση έργων του Στέφανου Χανδέλη στον Βόλο
Έκθεση έργων του Στέφανου Χανδέλη στον Βόλο

Έκθεση έργων του Στέφανου Χανδέλη στον Βόλο

Έκθεση ζωγραφικής με έργα του Στέφανου Χανδέλη και τίτλο «Το Ανοικτό – Ο και το ζώο» θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Χώρο Τέχνης  δ.  (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος) με την τήρηση όλων των προβλεπομένων για την πανδημία μέτρων ασφαλείας.

 Η έκθεση περιλαμβάνει έργα του γνωστού δημιουργού, που επανέρχεται στο Βόλο καθώς έχει δώσει το παρών το
Καλοκαίρι του 2020 στο Χώρο Τέχνης δ., στο πλαίσιο της ομαδικής έκθεσης «Συγγενείς Διαφορετικότητες», καθώς επίσης και παλαιότερα τον Δεκέμβριο του 2013 στο Κέντρο Τέχνης «Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο» παρουσιάζοντας με την ομάδα Άβολοι την performance Invito αποσπώντας το θαυμασμό του φιλότεχνου κοινού.
Ο Στέφανος Χανδέλης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην ΑΣΚΤ (1988-93) με καθηγητή τον Δ. Μυταρά, συνέχισε το 1994 με γλυπτική παρακολουθώντας το εργαστήριο του Θ. Παπαγιάννη , ενώ έχει λάβει διετή υποτροφία από το .
Από το 1996 έως σήμερα έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην και το εξωτερικό με κύριο θεμα το ανθρώπινο σώμα και τη σχέση του με τον χώρο. Η σχέση αυτή και τα όρια της έχει διερευνηθεί και από εικαστικές παρεμβάσεις σε θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με τον Λευτέρη Βογιατζή στο Θέατρο «Αμόρε».
Στο ίδιο πλαίσιο και στη βάση του αστικού εδάφους – τοπίου ο Στέφανος Χανδέλης εμπλέκεται με την Νομαδική
που δρά στην Αθήνα από το 2005 διερευνώντας το χώρο και πως το ανθρώπινο σώμα
δραστηριοποιείται ( www.nomadikiarxitektoniki.gr ).
Συμμετείχε σε πολλές δράσεις με κεντρικό άξονα το χώρο και τη δημόσια διαχείρισή του δίνοντας το «παρών» στη 2η Biennale της Αθήνας αλλά και στο El jardin Parajiso στη .
Διεθνείς παρουσιάσεις, ατομικές και ομαδικές, συμμετοχή στη 15 η Διεθνή Biennale ς στη Βενετία
αλλά και αντίστοιχες στην και σε διάφορα σημεία της χώρας λειτουργούν στην κατεύθυνση της ομαδικής
δημιουργίας που ο ίδιος υπηρετώντας τον μοντερνισμό ξεπερνά την ατομικότητα του καλλιτέχνη.
Συμμετέχει σε ανοικτές παρουσιάσεις και ανάλογες δράσεις με πιο προσφατητη συμμετοχή στην διαδικτυακή έκθεση 200 χρόνια ασφυξία, επιμέλεια ομάδα ΦΥΤΑ με την video performance 1821 Eπανάσταση.
Η έκθεση έργων του Στέφανου Χανδέλη στο Χώρο Τέχνης δ. θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και θα λειτουργεί : Δευτ, Τριτ, Τετ, Πεμπ, Παρ. 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00 Σαββ 11:00 – 14:30
Κυρ. Δευτ.κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ: 6978186878.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση