Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έκθεση έργων “Θέσις’’ από την Τέρρυ Νικολιάδη στον Χώρο Τέχνης  δ. στο Βόλο
Έκθεση έργων “Θέσις’’ από την Τέρρυ Νικολιάδη στον Χώρο Τέχνης  δ. στο Βόλο

Έκθεση έργων “Θέσις’’ από την Τέρρυ Νικολιάδη στον Χώρο Τέχνης  δ. στο Βόλο

.

Έκθεση έργων με τίτλο “Θέσις” με δημιουργίες από την Τέρρυ Νικολιάδη θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 8:00 το βράδυ στο Χώρο Τέχνης δ. στο Βόλο (Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος).

Η έκθεση, περιλαμβάνει μικρών και μεσαίων διαστάσεων, υδατογραφίες με υπαινικτική αποτύπωση θεμάτων και δυναμική προσέγγιση σχημάτων δημιουργώντας ένα ευαίσθητα δυναμικό εικαστικό σύνολο.
Η Τέρρυ Νικολιάδη γεννήθηκε στο Βόλο. Σπούδασε υποκριτική στο Καρόλου Κουν και πήρε μέρος σε πολλές παραστάσεις αρχαίου δράματος και σε κωμωδίες σε σκηνοθεσία Γιώργου Λαζάνη και Μίμη Κουγιουμτζή.
Συμμετείχε στην ταινία “Trinity” του Ευθ. Χατζή, στην ταινία “Ακροπόλ” του Παντελή Βούλγαρη καθώς και στην τηλεοπτική ταινία του Τάκη “Η φυλή των ανθρώπων’.
Συνεργάστηκε για τρία χρόνια με το Δη.Πε.Θε. Βόλου με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Σπύρο Μαβίδη και την Πειραματική Σκηνή του
Δημήτρη Πανταζή.
Παράλληλα με την υποκριτική η Τέρρυ Νικολιάδη ασχολήθηκε με τη .  ̈Όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει “… η αγάπη για έναν κόσμο δικό μου, η ανάγκη να τον φέρω στη ζωή και να τον ορίσω με οδήγησε στη . Ήθελα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο. Τα τελευταία χρόνια των θεατρικών μου σπουδών και στην της ζωής πέρασα από εργαστήρια προετοιμασίας για τη Σχολή Καλών Τεχνών εστιάζοντας για χρόνια στο ελεύθερο σχέδιο…”
Η Τέρρυ Νικολιάδη συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις στο Δημαρχείο Τσαγκαράδας του Δήμου Μουρεσίου καθώς και σε δύο ομαδικές εκθέσεις στο Δήμο Αμαρουσίου Αθηνών.
Ατομική έκθεση με της πραγματοποιήθηκε στο μετόχι της Αγίας Μαρίνας στον Κισσό Πηλίου και ατομική και μικρογλυπτικής στον εκθεσιακό χώρο του βιβλιοπωλείου “Χάρτα’ στο Βόλο.
Η έκθεση έργων “Θέσις” θα διαρκέσει έως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 και θα λειτουργεί : Τρ. , Τετ. ,  Πεμ. , Παρ. 11:00 – 14:00 και 18:30 – 21:00

Σαββ. 11:00 – 14:30.  Κυρ. , Δευτ. Κλειστά ή με τηλ: 6978186878.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διέρρηξε το σπίτι της πρώην και το βιντεοσκόπησε #διάρρηξη - https://t.co/8PMtnPTdCy -

  • Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ: Νέα αρχή στην διακυβέρνηση της χώρας #ΑλΤσίπρας - https://t.co/kht46p6yBF -

  • Μνήμη Αγίων Μικρασίας #ΑγίουΧρυσοστόμουΣμύρνης - https://t.co/pwyAXlZs1Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση