Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη
Έκθεση έργων  μαθητών  για την Ευρώπη

Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη

 

 

 

Ολοκληρώθηκε στο Λάρισας η έκθεση των καλλιτεχνικών δημιουργιών όλων των παιδιών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης : «Ζωγραφίζουμε για την Ευρώπη και με », ενώ στις 12 το μεσημέρι, δόθηκε στον κάθε μαθητή που συμμετείχε, ένας φάκελος που μέσα περιείχε : βεβαίωση συμμετοχής στην ημέρα γιορτής της Ευρώπης, «Πάμε να εξερευνήσουμε την Ευρώπη», μαγνητάκι με εκτυπωμένη τη ζωγραφιά τους, μαγνητάκι με την Ευρωπαϊκή σημαία, χάρακα με γραμμένα τα δικαιώματα του παιδιού  κι ένα σετ ς με ξυλομπογιές και κηρομπογιές.

 

Η ημέρα ς για την Ευρώπη και η έκθεση των έργων, διοργανώθηκαν από την και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης , στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Λάρισας, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», τους «Μικρούς Ήρωες» και τους «Teachers 4 Europe».

 

Την εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος και τα δώρα στα παιδιά μοίρασαν οι εκπρόσωποι από το Europe Direct, Ζ. ιουρούκη και Φ. Κατσιάκου και από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, ο Αργύριος Γιουρούκης, η Μιμίκα Βάσιου – Μπαχτσέ, η Καίτη Τσικούρα, η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου και η Αλέκα Βαλασσοπούλου.

 

zografiki

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση