Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη
Έκθεση έργων  μαθητών  για την Ευρώπη

Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη

 

 

 

Ολοκληρώθηκε στο αλλικό Ινστιτούτο Λάρισας η έκθεση των καλλιτεχνικών δημιουργιών όλων των παιδιών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας της ς : «Ζωγραφίζουμε για την και με cartoons», ενώ στις 12 το μεσημέρι, δόθηκε στον κάθε μαθητή που συμμετείχε, ένας φάκελος που μέσα περιείχε : βεβαίωση συμμετοχής στην ημέρα γιορτής της Ευρώπης, «Πάμε να εξερευνήσουμε την Ευρώπη», μαγνητάκι με εκτυπωμένη τη ζωγραφιά τους, μαγνητάκι με την Ευρωπαϊκή σημαία, χάρακα με γραμμένα τα δικαιώματα του παιδιού  κι ένα σετ ζωγραφικής με ξυλομπογιές και κηρομπογιές.

 

Η ημέρα ζωγραφικής για την Ευρώπη και η έκθεση των έργων, διοργανώθηκαν από την Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «» και σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το αλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Λάρισας «Artfools», τους «Μικρούς Ήρωες» και τους «Teachers 4 Europe».

 

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο αεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος και τα δώρα στα παιδιά μοίρασαν οι εκπρόσωποι από το , Ζ. Γιουρούκη και Φ. Κατσιάκου και από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, ο Αργύριος Γιουρούκης, η Μιμίκα Βάσιου – Μπαχτσέ, η Καίτη Τσικούρα, η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου και η Αλέκα Βαλασσοπούλου.

 

zografiki

"Αλιεύοντας" την είδηση