Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη
Έκθεση έργων  μαθητών  για την Ευρώπη

Έκθεση έργων μαθητών  για την Ευρώπη

 

 

 

Ολοκληρώθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας η των καλλιτεχνικών δημιουργιών όλων των παιδιών, που συμμετείχαν στην για τον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης : «Ζωγραφίζουμε για την Ευρώπη και με cartoons», ενώ στις 12 το μεσημέρι, δόθηκε στον κάθε μαθητή που συμμετείχε, ένας φάκελος που μέσα περιείχε : βεβαίωση συμμετοχής στην ημέρα γιορτής της Ευρώπης, «Πάμε να εξερευνήσουμε την Ευρώπη», μαγνητάκι με εκτυπωμένη τη ζωγραφιά τους, μαγνητάκι με την Ευρωπαϊκή σημαία, χάρακα με γραμμένα τα δικαιώματα του παιδιού  κι ένα σετ ζωγραφικής με ξυλομπογιές και κηρομπογιές.

 

Η ημέρα ζωγραφικής για την Ευρώπη και η των έργων, διοργανώθηκαν από την και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «» και σε με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το Λάρισας «Artfools», τους «Μικρούς Ήρωες» και τους «Teachers 4 Europe».

 

Την εκπροσώπησε ο Χρ. Καλομπάτσιος και τα δώρα στα παιδιά μοίρασαν οι εκπρόσωποι από το , Ζ. Γιουρούκη και Φ. Κατσιάκου και από το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, ο Αργύριος Γιουρούκης, η Μιμίκα Βάσιου – Μπαχτσέ, η Καίτη Τσικούρα, η Ελένη Χριστούλα – Πατελοδήμου και η Αλέκα Βαλασσοπούλου.

 

zografiki

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διοικήσεων #ΤΑΙΠΕΔ-ΟΛΒ ΑΕ για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού #ΟΛΒΑΕ #ΤΑΙΠΕΔ - https://t.co/FHcCzuz8Cx -

  • Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω  «5ης Ανάβαση Ελασσόνας» #ΑνάβασηΕλασσόνας - https://t.co/BVqNEamPXv -

  • Στο Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου #ΚέντροΥγείαςΣκοπέλου - https://t.co/HrXsiUTRSp -

"Αλιεύοντας" την είδηση