Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Έκθεση διαγωνισμού ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη
Έκθεση διαγωνισμού ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη

Έκθεση διαγωνισμού ζωγραφικής και παραμυθιών για την Ευρώπη

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015, η των έργων του διαγωνισμού ζωγραφικής με τίτλο : «Μια ζωγραφιά για την Ευρώπη», που είχε ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, από την και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης και μέσα στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct», σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, τους Τeachers for Europe και το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας κι αφορούσε μαθητές των σχολείων της Α’θμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την Ευρωπαϊκή Ένωση, με το σύνολο πλέον των 28 κρατών-μελών της, την ευρωπαϊκή ιδέα και κουλτούρα, μέσω της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τα θα εκτίθενται έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, 14 Νοεμβρίου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, όπου μάλιστα το Σάββατο στις 11:00 π.μ. θα γίνει μια ειδική , όπου θα δοθούν τα και οι βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους όσους πήραν μέρος στο διαγωνισμό ζωγραφικής.

Ταυτόχρονα θα δοθούν και τα για το διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με τίτλο : «Η Ευρώπη με τα 28 αστέρια της», που αφορούσε μαθητές των Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξεων των δημοτικών σχολείων και των Α’, Β’, Γ’ τάξεων των γυμνασίων και θα διαβαστούν από τη Γραμματέα του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Λάρισας, τα 2 πρώτα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

"Αλιεύοντας" την είδηση