Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.
Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.

Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.

πό τον Γιώργο Κουρκούβελο εγκαινιάζεται την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Χώρο  δ.

Την εμβληματική του εικαστική προσέγγιση με τίτλο “Requiem” παρουσιάζει ο Γιώργος Κουρκούβελος στο πλαίσιο ς που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στο χώρο τέχνης  δ. και θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα μεγάλων διαστάσεων που προσεγγίζει σημειολογικά έννοιες και σκέψεις αναφορικά με τον τίτλο της ς καθώς πρόκειται για συμφωνική ορχήστρα που αποδίδει το καταληκτικό (ή και εναρκτήριο) για τη ζωή μουσικό θέμα.

Ως άλλος συνθέτης – δημιουργός ο Γιώργος Κουρκούβελος παρουσιάζει μουσικούς και έργα, έμπνευση και κατάληξη που προσπερνούν την απτή καθημερινότητα αγγίζοντας το Θείο με την έννοια της μετάνοιας και της ταπείνωσης.

Ο Γιώργος Κουρκούβελος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της ς με τους Χρόνη Μπότσογλου και Παναγιώτη Τέτση καθώς και χαρακτική στην και το Μόναχο.

Μαθήτευσε παράλληλα για πολλά χρόνια δίπλα στον ζωγράφο Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλο. 

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. 

Ζει και εργάζεται στον Βόλο.

Η του Γιώργου Κουρκούβελου με τίτλο “Requiem” θα λειτουργεί στο χώρο τέχνης “δ.” (Χατζηαργύργη με Ιάσονος) στον Βόλο έως τις 30-12-2019.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση