Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.
Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.

Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο στο Χώρο Τέχνη  δ.

Εικαστικό Requiem από τον Γιώργο Κουρκούβελο εγκαινιάζεται την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Χώρο Τέχνη  δ.

Την εμβληματική του εικαστική προσέγγιση με τίτλο “Requiem” παρουσιάζει ο Γιώργος Κουρκούβελος στο πλαίσιο έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, στο χώρο τέχνης  δ. και θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα έργο μεγάλων διαστάσεων που προσεγγίζει σημειολογικά έννοιες και σκέψεις αναφορικά με τον τίτλο της έκθεσης καθώς πρόκειται για συμφωνική ορχήστρα που αποδίδει το καταληκτικό (ή και εναρκτήριο) για τη ζωή μουσικό θέμα.

Ως άλλος συνθέτης – δημιουργός ο Γιώργος Κουρκούβελος παρουσιάζει μουσικούς και έργα, έμπνευση και κατάληξη που προσπερνούν την απτή καθημερινότητα αγγίζοντας το Θείο με την έννοια της μετάνοιας και της ταπείνωσης.

Ο Γιώργος Κουρκούβελος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθηγητές τους Χρόνη Μπότσογλου και Παναγιώτη Τέτση καθώς και χαρακτική στην Αθήνα και το Μόναχο.

Μαθήτευσε παράλληλα για πολλά χρόνια δίπλα στον ζωγράφο Κώστα Παπατριανταφυλλόπουλο. 

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. 

Ζει και εργάζεται στον Βόλο.

Η έκθεση έργων του Γιώργου Κουρκούβελου με τίτλο “Requiem” θα λειτουργεί στο χώρο τέχνης “δ.” (Χατζηαργύργη με Ιάσονος) στον Βόλο έως τις 30-12-2019.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νεκρός ηλικιωμένος σε τροχαίο στον κόμβο Αλμυρού - https://t.co/dan4TYFRF8 -

  • Αλ. Μεϊκόπουλος: «Βουλιάζει» το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής από τον όγκο εμβολιασμών και περιστατικών… - https://t.co/4tWAkklEs7 -

  • Ξεμπλοκάρουν τα μέτρα στήριξης του Τύπου - https://t.co/CJel7nL3F2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση