Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικού Βάσως Βούλγαρη στο Χώρο Τέχνης ‘ δ. ‘
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικού Βάσως Βούλγαρη στο Χώρο Τέχνης ‘ δ. ‘

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της εικαστικού Βάσως Βούλγαρη στο Χώρο Τέχνης ‘ δ. ‘

Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 2:00 το μασημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης ς της εικαστικού Βάσως Βούλγαρη στο Χώρο ς ‘ δ. ‘ ( Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος Βόλος ).

Το της Βάσως Βούλγαρη εντάσσεται στην ανεικονική . Με έργα δουλεμένα σε αραχνοϋφαντες επιφάνειες όπου τα νήματα και οι κλωστές προβάλουν με δεξιοτεχνία, την υψηλή ποιότητα της σύνθεσης και την ξεχωριστή διαφάνεια των πολυάριθμων χρωματικών της διαβαθμίσεων.

Η Βάσω Βούλγαρη γεννήθηκε στο Βόλο το 1977. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας στην . Έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στην . Στην Biennale χαρακτικής, στο Monsummano Terme 1999 και 2001, σε έκθεση Design και , Φλωρεντία 1998, 1999.

Σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και χαρακτικής στο Βόλο, στο και στη Θεσσαλονίκη απο το 2002 εως το 2013. Καθώς και σε ατομικές εκθέσεις στο Βόλο και στην Αθήνα 2003, .

Πεδία των ερευνών της είναι η ζωγραφική, η χαρακτική και η μικρογλυπτική σε κερί αργυροχρυσοχοίας για την κατασκευή κοσμημάτων. Ζεί και εργάζεται στο Βόλο.

Η δύναμη της Βάσως Βούλγαρη έγκειται στην ακαριαία και αποφασιστική μετατροπή των ιδεών σε πράξη,η ύλη παίρνει τη μορφή χρησμών, απαντήσεων, ερωτήσεων, συναισθηματικών ντοκουμέντων.

Έχει δομήσει τα εργαλεία της καταγραφής της, με τον εξής τρόπο: Μολύβι – Σινική μελάνη – ήμα.

Τα πολυδιπλωμένα περιεχόμενά της και η αποκρυπτογράφισή τους είναι ένα κοπιαστικό διανοητικό εγχείρημα.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 17-3-2018 έως 14-4-2018.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση