Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ / Εγκαίνια έκθεσης Κωνσταντίνου Μπομπού στο Xώρο Tέχνης ” δ. “
Εγκαίνια  έκθεσης Κωνσταντίνου Μπομπού στο Xώρο Tέχνης ” δ. “

Εγκαίνια έκθεσης Κωνσταντίνου Μπομπού στο Xώρο Tέχνης ” δ. “

Με τίτλο «Ασώματες Κεφαλές» έκθεση έργων του Κωνσταντίνου Μπομπού θα εγκαινιαστεί στο Xώρο Tέχνης ” δ. ” (Χατζηαργύρη 4 – Ιάσονος) στο Βόλο την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 8 το βράδυ. Ο Κωνσταντίνος Μπομπός που ζει και εργάζεται στο Βόλο έχει παρουσιάσει την εικαστική του γραφή σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γνωστός και αγαπητός σε τοπικό επίπεδο ο Κωνσταντίνος Μπομπός με την αμεσότητα του δασκάλου στους της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει τη δική του παρουσία γνώριμη και χαρακτηριστική, καθοριστική για την καλλιτεχνική του πορεία.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο ίδιος: « Η ζωγραφική είναι επιθυμία και ανάμνηση, η διπλή επιθυμία του βλέμματος: ανοίγουμε τα μάτια για να δούμε, τα κλείνουμε για να θυμηθούμε και να κρατήσουμε. Έτσι, ανάμεσα σε δυο ματιές, γινόμαστε μέρος του Κόσμου και οι που φτιάχνουμε ενσωματώνονται στο αίνιγμα του».

Ο Κωνσταντίνος Μπομπός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε Ζωγραφική, Χαρακτική και Θεωρία της Τέχνης στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, και μαθήτευσε στο Θέατρο Σκιών (με το Γιώργο Χαρίδημο). Από το 1999 παράλληλα με το δημιουργικό εικαστικό του έργο διδάσκει Εικαστικές Τέχνες στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, και ερευνά ειδικά θέματα της ιστορίας και της συλλογικής μνήμης στη Θεσσαλία.

Έχει παρουσιάσει έργα σε ατομικές εκθέσεις : 2011, theGeneral, anhomageto BusterKeaton,52ο Θεσσαλονίκης, περιφερειακές εκδηλώσεις, ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ , Βόλος, 2011, εκκρεμότητες γ’, ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ δεξαμενή, Αθήνα. 2009 πλόες,μελάνια σε χαρτί, ΧΑΡΤΑ, Βόλος, 2009 , εκκρεμότητες β’, ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ, Θεσσαλονίκη, 2009 , εκκρεμότητες α’,Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κϊρικο, 2005 διαταραχές χαμηλών τόνων, ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ δεξαμενή, Αθήνα, 2005 παιχνίδια, ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Μακρινίτσα, 2003 κλείσιμο, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, Βόλος, 2002 games byheart, γκαλερί ΑΣΤΡΑ, Αθήνα, 1997 δύσβατα τοπία, γκαλερί ΑΣΤΡΑ, Αθήνα, 1995 τοπία σίφνιων, Πολιτιστικό Κέντρο Απολλωνίας, Σίφνος, 1994 ζωγραφική, ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, Παλλήνη.

Έχει παράλληλα συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, τη Λάρισα, στο Τόκυο , στη Γαλλία, στη Σερβία. ‘Εργα του ανήκουν στις πινακοθήκες του Δ. Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Βόλου, Καλαμάτας, Dimitrogrand(Serbia), Matsue(Japan), ACG ArtAthens, και σε ιδιωτικές συλλογές (Indracom, κ.α.).

Η έκθεση έργων του Κωνσταντίνου Μπομπού στο Χώρο Τέχνης ” δ. ” θα διαρκέσει έως τις 4 Μαϊου 2019 και θα λειτουργεί ΤΡ. ΤΕΤ. ΠΕΜΠ. ΠΑΡ. 11:00 έως 14:00 και 18:30 έως 21:00. ΣΑΒΒ. 11:00 έως 14:30 ΚΥΡ. ΔΕΥΤ. κλειστά ή με ραντεβού στο τηλ. 6978186878.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κακοκαιρία: Η «Ελπίδα» χτυπάει την Αττική – Προβλήματα στις μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει… - https://t.co/5YBhDb30bs -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στον ΕΦΚΑ #ΚέντροΥγείαςΒόλου - https://t.co/2a0iJK5LDZ -

  • Έντονη #χιονόπτωση στη Μαγνησία και το Βόλο #χιονόπτωση - https://t.co/Ss98aXpFQG -

"Αλιεύοντας" την είδηση