Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας
Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Bazaar εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το εικαστικών δημιουργιών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σωματείο κινητικά αναπήρων . Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Το διοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών σε συν με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» Π. Μπέλλος έκανε λόγο για μια συγκινητική πρωτοβουλία επισημαίνοντας ότι από σήμερα εγκαινιάζεται μία συν. «Θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε κι άλλες πρωτοβουλίες με τη βοήθειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς στην πρώτη ώρα είχαν πουληθεί τα περισσότερα είδη. Αυτό δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο τον υπαλλήλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Στ. Καρκάλης εξέφρασε την ικανοποίησή του γι αυτή τη διοργάνωση κι όπως δήλωσε «Χαιρόμαστε που φιλοξενούμε έργα συναδέλφων μας. Η προσφορά είναι δικιά τους. Εμείς εκθέτουμε τα έργα και τα έσοδα θα διατθούν στο Σωματείο «Ιππόκαμπος». Είναι πρώτη φορά που κάνουμε άνοιγμα στο Σύλλογο αυτό. Είναι χαρά μας. Είναι ένα τρόπος επις με την κι ελπίζουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους που δημιουργήσανε, αλλά και σε αυτούς οι οποίοι στους δύσκολους καιρούς συμβάλλανε κι αγοράσανε τις δημιουργίες».

Στο bazaar συμμετείχαν πάνω από 10 αστυ με χειροποίητες δημιουργίες. «Ξεκινήσαμε δειλά τα Χριστούγεννα, τώρα αυξήθηκαν οι συμμετοχές και θωρούμε ότι θα γίνει θεσμός κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα για να προσφέρουμε. Χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργ. Διχτάς, ανέφερε χαρακτηριστικά «Φέτος αποφασίσαμε κι εμείς από κοινού να συμμετέχουμε σε αυτό το bazaar. Πριν λίγο καιρό σε εκδήλωση βραβεύσαμε παιδιά συναδέλφων που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες. Η Αστυνομία είναι ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ειδικά στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Είμαστε κοντά στον κόσμο και στην κοινωνία. Εμείς γι αυτούς κι αυτοί για εμάς».

Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. Τόλιας δήλωσε ότι η Αστυνομία βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση στο bazaar που διοργανώθηκε. Όπως είπε: «Η είναι δίπλα στους πολίτες και στους τοπικούς φορείς. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους αστυνομικούς για την πρωτοβουλία αυτή, αλλά και για την ανταπόκρισή τους. Για δεύτερη συνεχή φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνουν Bazaar χειροποίητων δημιουργιών και τα έσοδα αυτή τη φορά, θα διατεθούν με μεγάλη αγάπη για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, στο σωματείο κινητικά αναπήρων . Μαγνησίας «Ιππόκαμπος». Η Αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο κι είναι κοντά στον πολίτη. Εύχομαι σε όλους τους πολίτες καλή Ανάσταση Καλό Πάσχα με υγεία».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση