Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δωρεών παιχνίδι στα Αηδονάκια για οικογένειες πολυτέκνων και ανέργων
Δωρεών παιχνίδι στα Αηδονάκια για οικογένειες πολυτέκνων και ανέργων

Δωρεών παιχνίδι στα Αηδονάκια για οικογένειες πολυτέκνων και ανέργων

Εδώ και 30 χρόνια, η οικογενειακή επιχείρηση Luna Park Τα Αηδονάκια, προσφέρει απλόχερα τη χαρά και το παιχνίδι σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και . Αυτές τις αγχογόνες και πιεστικές ημέρες η μόνη μας διέξοδος είναι το παιδικό χαμόγελο και η οικογενειακή αγκαλιά.
Τα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και θέλουν να ανταποδώσουν λίγη από την αγάπη που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, αποφάσισαν, αυτό το Σαββατοκύριακο, να προσφέρουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το παιχνίδι στις οικογένειες ανέργων και πολυτέκνων. Τους προσκαλούν, λοιπόν, το Σάββατο 11 και την 12 Ιουλίου να έρθουν μαζί με τις οικογένειες τους και να μοιραστούν στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Luna Park τα Αηδονάκια στο Μαρούσι, εντελώς  δωρεάν.
Όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια Luna Park, η Πανοραμική Ρόδα, το κλασικό Καρουσέλ, το Σκουλήκι Αλέξανδρος, εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, με βαρκάκια, pedal boats, εργαστήρια με Τουβλάκια Lego ® αλλά και 20 επιπλέον παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους, εκεί που χτυπά η καρδιά της οικογενειακής διασκέδασης, στα Αηδονάκια στο Μαρούσι, που φέτος φιλοξενούν το Athens Holiday Park και τον Θαλασσόκοσμο.
Και μην ξεχνάτε ότι σας περιμένει και μια έκπληξη … η ζωντανή e-ξενάγηση στο μεγαλύτερο ενυδρείο της χώρας, στο Cretaquarium της Κρήτης, για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, στον πιο fun θαλασσόκοσμο της πόλης!
Το δώρο μας είναι αξίας 15 ανά άτομο, καθώς αυτό είναι το κόστος αγοράς του ημερήσιου “βραχιολιού”.
Η προσφορά θα ισχύει το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Ιουλίου με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ή της κάρτας πολυτέκνων
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα βραχιολάκια αυτά από το ταμείο του χώρου και να τα χρησιμοποιήσουν από τις 10.00 το πρωί  έως τις 16.00 το απόγευμα.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση