Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΣΙΝΕΜΑ / Διεθνής διάκριση για ελληνική ταινία
Διεθνής διάκριση για ελληνική ταινία

Διεθνής διάκριση για ελληνική ταινία

Ο ρίχνει τις ακτίνες του σε ένα συνοικιακό και παραδοσιακό στην της Αθήνας. Η ευγενέστατη πωλήτρια είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει κάθε παράλογη απαίτηση, φυσικά… με το αζημίωτο. Πόσο ασφαλές είναι τελικά ένα στο οποίο τα πάντα προσφέρονται ανεξέλεγκτα και σε αφθονία, χωρίς κανέναν περιορισμό;

Το εύρημα της ταινίας ήταν έξυπνο. Τι είναι άλλωστε το Ιντερνετ, αν όχι ένα «μπακάλικο», όπου όλα είναι διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού; Δεν είναι τυχαίο ότι το «Παντοπωλείο», η ταινία μικρού μήκους του Αλκη Σδούγκου σε παραγωγή της οργάνωσης Safer Internet Hellas, που μέσα από το χιούμορ στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδίως των νέων ανθρώπων για την ασφαλή περιήγηση στο Διαδίκτυο, σαρώνει τα διεθνή βραβεία. Μόλις πρόσφατα, η ταινία αναδείχθηκε πρώτη στον διεθνή διαγωνισμό Miler που διοργάνωσε το Ιδρυμα Evens σε συνεργασία με το Ιδρυμα Modern Poland για την του ψηφιακού αναλφαβητισμού.

Η ταινία κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 23 εκπαιδευτικές πηγές, σε ανοιχτή που διήρκεσε από τις 2 έως τις 2015. Η ανοιχτή γραμμή καταγγελιών SafeLine το 2014 έλαβε 3.435 . Το 35% αφορούσε παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ το 20% παιδική .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εικοσιένα θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid test στη Θεσσαλία #RapidTests - https://t.co/LItLX20Uqs -

  • Απείλησε και χτύπησε 47χρονη 79χρονος  στην Αργαλαστή #όπλα #σωματικέςβλάβες - https://t.co/0f8tSah22z -

  • Στον Βόλο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού #ΑγίουΛουκάτουΙατρού - https://t.co/Qxoy1f76VL -

"Αλιεύοντας" την είδηση