Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ » Colour Day Festival στο ΟΑΚΑ
Colour Day Festival στο ΟΑΚΑ

Colour Day Festival στο ΟΑΚΑ

Ένς πγκόσμιος θεσμός κάνει για πρώτη φορά την “είσοδό” του στην πόλη. Το Σάββατο 20 Ιουνίου η Αθήνα πλημμυρίζει χρώματα. Με ένα “πολυσυλλεκτικό” line-up, εντυπωσιακό stage 200 τ.μ., συναρπαστικό ήχο και φως, αλλά και πρωτότυπες, παράλληλες δράσεις, το Colour Day Festival είναι το πιο ολοκληρωμένο “experience event” του καλοκαιριού.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο παλμός της διασκέδασης χτυπά στο Colour Day Festival.

Μια ανάσα από το κέντρο της πόλης, το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό σκηνικό για το Colour Day Festival – το ιδανικό dance floor για το μεγαλύτερο party του φετινού καλοκαιριού.

Δυνατά ονόματα της ελληνικής ς σκηνής, θα βρεθούν στη σκηνή του Colour Day Festival εκτοξεύοντας τη διάθεση για ψυχαγωγία , για ατέλειωτο πάρτι και χορό.

Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη , το ίδιο για το χορό και τη διασκέδαση. Ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, δυνατή μουσική, πάρτι και χορό.

Το ΟΑΚΑ στις 20 Ιουνίου θα πλημμυρίσει με χρώμα, , χορό, ένταση, χαμόγελα.

Ο εμβληματικός χώρος του ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει στον περιβάλλοντα χώρο του όλους όσοι θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη με όλα τα , ενώ η είσοδος του Colours Day Festival είναι δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού.

Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.

Η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό. Αντίστοιχα φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία & Ισπανία αποτελούν το αγαπημένο ετήσιο για δεκάδες χιλιάδες νέους.

Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην , η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της ς, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε Άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση