Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου
Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου

Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου

Πιστό στην υπόσχεσή του να προβάλει ντοκιμαντέρ που έχουν στόχο να ενημερώσουν, να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τον διάλογο, το Βόλου συνεχίζει τις προβολές του το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ώρα 19.30, στο «», με το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» της Marta Prus, που το Variety το κατέταξε μέσα στις 10 ταινίες που πρέπει κανείς να δει μέσα στο 2018.

Αν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφ ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η της Ρωσίδας πρωταθλήτριας είναι ένας σκληρός αγώνας να ξεπεράσει τα σωματικά και ψυχικά της όρια. Μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού.

Μετά την θα ακολουθήσει συζήτηση με την Κορίνα Ιωαννίδου, απόφοιτο της Ρωσικής Κρατικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Γ.Σ. Βόλου “Η ΝΙΚΗ”.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.

Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και πάνω.

Εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις για την προπωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), ημέρες και ώρες καταστημάτων, και στο του «» την ημέρα της προβολής, μετά τις 18.30.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ,  φοιτητικό και ΑμεΑ: 4

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση