Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου
Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου

Το ντοκιμαντέρ «Ξεπερνώντας τα Όρια» στο CineDoc Βόλου

Πιστό στην υπόσχεσή του να προβάλει που έχουν στόχο να ενημερώσουν, να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν τον διάλογο, το Βόλου συνεχίζει τις προβολές του το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 19.30, στο «Αχίλλειον», με το «Ξεπερνώντας τα Όρια» της Marta Prus, που το Variety το κατέταξε μέσα στις 10 ταινίες που πρέπει κανείς να δει μέσα στο 2018.

Αν ο «Μαύρος Κύκνος» του Ντάρεν Αρονόφ ήταν ντοκιμαντέρ, θα είχε πρωταγωνίστρια την χρυσή ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής Μαργκαρίτα Μαμούν. Πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και τους χιλιάδες θαυμαστές, η της Ρωσίδας πρωταθλήτριας είναι ένας σκληρός αγώνας να ξεπεράσει τα σωματικά και ψυχικά της όρια. Μια σπάνια ματιά στον κόσμο του πρωταθλητισμού.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με την Κορίνα Ιωαννίδου, απόφοιτο της Ρωσικής Κρατικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια Ρυθμικής υμναστικής του .Σ. Βόλου “Η ΝΙΚΗ”.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί με ελληνικούς υποτίτλους.

Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για παιδιά από οκτώ ετών και πάνω.

Εισιτήρια με αριθμημένες θέσεις για την προβολή προπωλούνται στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86- Τ. Οικονομάκη), ημέρες και ώρες καταστημάτων, και στο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής, μετά τις 18.30.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ,  φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση