Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ » ΣΙΝΕΜΑ » Επαναπροβάλλεται το ντοκιμαντέρ “Ουρανός” στο CineDoc Βόλου
Επαναπροβάλλεται το ντοκιμαντέρ  “Ουρανός” στο CineDoc Βόλου

Επαναπροβάλλεται το ντοκιμαντέρ “Ουρανός” στο CineDoc Βόλου

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και της εξάντλησης των εισιτηρίων της προηγούμενης προβολής του, το ντοκιμαντέρ «Ουρανός» θα επαναπροβληθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 19.30, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «».

Μεταξύ επιστήμης και ποίησης, η ταινία είναι ένα οδοιπορικό στην έρημο της βόρειας ς, αφιερωμένο στην του νυχτερινού ουρανού. Ασύλληπτης ς κινηματογραφικά πλάνα συμπλέκονται με τους αστρονόμους της ερήμου Ατακάμα και τους κατοίκους της ερήμου, μεταφέροντας μύθους, ιστορίες και αναζητήσεις και φέρνοντας τους θεατές όσο πιο κοντά στον ουρανό γίνεται.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον   Λουκά Ζαχείλα, αναπληρωτή καθηγητή Οικονομικής ς του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  και πρόεδρο της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος (έδρα Βόλου).

Σε συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Πολιτισμού του ΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και με την υποστήριξη της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά και νέους από 12 ετών και πάνω.

Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, φοιτητικό 4 ευρώ.

Εισιτήρια αριθμημένων θέσεων για την προβολή είναι στο κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων «Έντεκα» (Εμπορικό Κέντρο Nakos, επί του στενού της οδού Αλοννήσου), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ια περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το www.cinedoc.gr, τη σελίδα του Βόλου στο Facebook- - Greece (Volos) και τον αντίστοιχο λογαριασμό στο Instagram @cinedocvolos.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση